Ana SayfaAstroloji27 Mayıs Haftası Burç Yorumları

27 Mayıs Haftası Burç Yorumları

Hafta başında ay balık burcundan Koç’a geçiyor. Hafta ortasında Venüs ve Neptün ve Satürn arasında uyumlu bir görünüm, hayallerimiz doğrultusunda beklentilerimize yön verebilecek cesarete sahip olmamızı sağlarken güçlü ve enerjik hissediyor olacağımızı gösteriyor. Umutlarımızı ve güvenliğimizi aslında güvence altına almak için, neleri bırakmak gerektiğine ilişkin daha kararlı bir duruş içinde olabiliriz. Ay artık kapanma evresinde, bitmesi gerekenleri netlikle idrak ettiğimiz ve şansımızı bile bile zorlamamamız gereken bir haftadayız. Öte yandan Neptün Merkür arasındaki açı sertleşirken, aldanmamak için akıllı olmalı ve belki de en başta kendimizi kandırmaktan kaçınmalıyız. Zira Merkür’ün Jüpiter ile arasında meydana gelecek karşıtlık etkisi de fazla iyimserlikten abartılı bir tutuma yol açabilir, aşırı tepkiler verilebilir. Büyük lokma yiyoruz, büyük söz etmiyoruz büyük sözlere kanmıyoruz haftasındayız. Bakış açımız hep önümüze odaklı, hayal kuruyoruz, fırsat yaratıyoruz. Hafta sonu Venüs’ün Kiron etkileşimi de bu anlamda; ilişkilerdeki yaraları onarmak çözülebilecek olanı sağlamlaştırmak, yeni fırsatları fark edebilmek için eksikle yüzleşmek, özgüven ve öz değerimizi güçlendirmek için aynaya daha içten bakmamızı sağlıyor olacak. Özetle keyifli, yoğun, gerçekçi olunması gereken, içsel enerjilerin güçlü çalıştığı bir hafta.

Koç ve Yükselen Koç

Bu hafta artan iletişim trafiği hayal gücünüz ve yaratıcı zekanız ile çok faydalı üretimler, tasarılar ortaya çıkarabilirsiniz. Korkularınızı besleyip zihninizin size oyun oynamasından sakınmalısınız. Bir şekilde kendinizi ne ile değerli hissediyorsunuz ve fakat bu yönde ilerlemekten sizi alıkoyan yükler ve eski alışkanlıkları bırakmak yeni alışkanlıklar oluşturma haftasındayız. Duygularınızı anlamak için, yazmak yakınlarınızla dertleşmek anlamında oldukça olumlu bir zamandasınız. Birlikte çalıştığınız yanınızdaki kişilerin yaşamında da dengeyi sizin sağlamanız gerekebilir. Bu da size iyi hissettirecektir.

Boğa ve Yükselen Boğa

Kendinizle ilgili önemli değişimler zamanı, ciddi kararlar vermek yeniye doğru ilerlerken sağlam adımlar atmak için iletişimi güçlendirmek, yapıcı ilişkiler inşa etmek için açık ve endişelerinizi dışa vurmaktan korkmamanız gerekiyor. Aileniz, bastırdığınız duygular; sağlıkla alakalı korkular bu hafta size kendisini hatırlatabilir ve siz bu konuda biraz çaba sarf etmek zorunda kalabilirsiniz. Aslında kendinize dönme kendinizle ilgilenme ve neyi nasıl yaparsanız huzurlu hissedeceğinizi tanımlama ve buna göre yol planı oluşturma haftasındasınız. Zira yapacağınız çok fazla iş var ve sizin de enerjinize ihtiyacınız.

İkizler ve Yükselen İkizler

Belki de en kontrol dışı yaşayan ve uzun sürede neyin nasıl olacağını kestiremeyen sizlersiniz. Bu nedenle özellikle bu hafta yapamayacağınız işlerin altına girmekten, partnerden büyük beklentiler içine girip, gerçekleşmezse alınganlıklardan kaçınmanız gerekiyor. Ne yapmak istiyorsunuz, hedefleriniz umutlarınız neler? Gerçekçi bir şekilde aslında içinde olduğunuz çevreden maksimum fayda yaratabilirsiniz. Sonuçta kendinizi ortaya koymanız gereken bir dönemdesiniz. Öyleyse değer yaratmak için, korkutan ortaklıklardan çıkmalı ve krizleri, krize yol açan ilişkileri sonlandırmalısınız.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Sosyal çevrenizde güzel bir hareketlilik ve arzu ettiğiniz seyahatler ile ilgili olumlu gelişmeler söz konusu olabilir. Akademik bir çalışma ya da bir girişim üzerine plan yapıyorsanız; odaklı bir şekilde süreci tamamlamak için güzel bir haftadasınız. Ailenizden destek almak, çalıştığınız ortam ya da arkadaşlarınız arasında kendinizi doğru bir şekilde ifade ederek kendinizi anlatmanız kolay ancak kardeşler ve aile büyükleri ile ilgili bir takım sorunlar, yanlış anlaşılmalar ya da geçmişten gelen hayal kırıklıkları dışa vurulabilir. Bu sizin de kendinizi anlamanız için aslında olumlu bir yüzleşme olacaktır.

Aslan ve Yükselen Aslan

Proje ve hedefler üzerine konuşmaların yapılacağı güzel bir haftadasınız. Toplum karşısında güçlü olmak, yeteneklerinizi ortaya çıkartmak isteyecek bunu yaparken de geçmiş başarısızlıklarınızı akılda tutuyor olacaksınız. Kardeşler, akrabalık ilişkilerinizde sağlamlaşma hissedebilir, bir şekilde korkularınızla yüzleşip, hayatınızda sizin için anlam taşıyan değerlere farkındalık getirebilirsiniz. Yatırımlar ile ilgili araştırma yapmak için doğru ancak harekete geçmek için yanlış bir zaman. Bu hafta iş hayatınızla ilgili bitmesi gereken bir süreç, çocuğunuzla ilgili bekleyen bir konu netlik kazanabilir.

Başak ve Yükselen Başak

Kariyer planları, terfiler ve mesleki tatmin konuları bu hafta ciddi olarak kafanızı karıştırıyor ve sorgulamanıza yol açıyor olabilir. İkili ilişkilerde kendinizi anlatmak zor belki, ancak anladıklarınızdan yola çıkarak harekete geçmek ve bu sayede kendinizi doğru ifade etmek açısından da anlamlı. Sorumluluklarınız karşısında kafa karışıklığı yaşayabilir ve bunu evin içinde tartışmalar huzursuzluklar olarak deneyimleyebilirsiniz. Özellikle bu hafta; size artık keyif vermeyen bir proje bir fikir yük haline gelen bir konu ile ilgili ne yapmak istediğinizi keşfedeceksinizdir.

Terazi ve Yükselen Terazi

Kendinizi ilişkide önemli hissetmek, önde olmak, görülmek fark edilmek isteyebilirsiniz. Ancak buna engel olan korkularınız güvensizlikleriniz ya da kaygılarınız varsa da bunları görmek ve anlamak için kıymetli bir haftadan geçiyoruz. Rutinlerinizde bir netsizlik, sağlığınızda bir keyifsizlik bu hafta sizi biraz meşgul edebilir ve bunu anlayacak kişilerle dertleşmeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Kendinizi ispat etme arzunuz yüksek evet ama güveninizi kıran şey nedir bunu anlamak için ilişkiler önem kazanıyor olacak.

Akrep ve Yükselen Akrep

Yayınlar akademik çalışmalar iletişim kanallarını aktif kullanmak için rutinleriniz ve sağlığınız ile ilgili farkında olmayı başaracağınız bu hafta, ikili ilişkiler ortaklıklarınızla ilgili olumlu ve yaratıcı iş birlikleri yapabilir ve sizi motive eden ancak eskimiş olan çalışma şekillerinizi yeniden düzenleyebilirsiniz. Yeni teknikler geliştirme haftasında kendi değerinizi bilmeniz bunu yaparken içinde olduğunuz gruplardan beslenen korku ve kaygılarınızın sizi aşağı çekmesine müsaade etmemelisiniz. Sağlıklı ve güçlü ilişki ve iletişimler ile hazırlık evresini artık geride bıraktığınızı fark edebilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay

Bu hafta dengeleri yeniden kuruyor olacaksınız. Hazır olun güzel ilişkilere alınganlık yapmadan akışta kalmaya niyet edin ve bir şekilde çalıştığınız ortamda size yardımcı olan, size iyi gelen insanlara, ilişkilere dört elle sarılın. Değerli olduğunuzu hissettiren ve belki bunu sizi yorarak ifade eden durumları iyileştirmek içinse içinde olduğunuz grupları, projeleri yeniden planlayın. İç sesinizi dinlemeniz gerekiyor. Yeni ortaklıklar kurmaya hazırlanıyor, bir yatırım kararı vermeye çalışıyorsanız; akıllı hareket edip kaynaklarınızla neleri, ne kadarını yapabileceğinize ilişkin fark etme vakti geldi.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Yaratıcı fikirler artık ortaya çıkmayı bekler, pek çok konuya karşı ilhamla dolup taşıyor ve fakat kendinizi nasıl ortaya çıkartacağınızla ilgili kafa karışıklığı yaşıyorsanız, kariyeriniz ve sorumluluklarınız ile ilgili nasıl bir rota çizmeniz gerektiğini bu hafta fark ediyor olacaksınız. Uzun çalışma saatleri ve pratik eforların ödüllendirileceğini fark ederken, kendinize olan güveninizi ve inancınızı hatırlamanız gerekiyor. Sağlık konuları, birlikte iş yaptığınız kişiler sizi bir şekilde sağlıklı ortaklıklara birlikteliklere doğru taşırken, kalbinizin sesinizi dinlemeniz önemli.

Kova ve Yükselen Kova

Kariyer hedefleriniz ve yetenekleriniz ile ilgili kendinize inancınızı fark edeceğiniz bu hafta yakın çevre ilişkileri, eğitimler, yazılı sözlü iletişimler ön plana çıkıyor. Kendinize karşı duyduğunuz tereddüt belki yer değişimleri ile ilgili konular kafa karıştırıcı olacak. Yeni bir şehre, çalışma ortamına belki yeni bir eve geçmenizin vakti gelmiş olabilir. Kendinizi gerçekçi bir şekilde ifade etmelisiniz sadece. Hayalleriniz çok büyük olabilir fakat maddi imkanlar sınırlı olabilir. Ya da romantik bir ilişki içinde, kendinizi daha ön planda görmek isteyebilirsiniz. Bunların sağlıklı ifadesi önem kazanıyor olacak.

Balık ve Yükselen Balık

Yakın aile ilişkileri ön plana çıkıyor fakat burada sizin beklentilerinizi karşılayan bir tavır ve tutum içinde olup olmadığınızı da sorgulamanız gerekiyor. Kendinizi doğru ifade etmeniz, her türlü ilişki için aslında sizi koruyor ve daha mantıklı bir noktada konumlandırıyor olacak. Destekleyici olmanız, aynı konuları tekrar tekrar başa sarmamak gereken bir zaman dilimi. Yapmış olduğunuz bir hata karşınıza çıkıp, keşke demenize yol açabilir. Dersi alıp ilerlemek gerekiyor. Hafta sonu onarıcı, keyifli güzel ilişkileri sağlamlaştıran, ilginizi çeken bir temayı gündeminize getiren bir enerji taşıyor olacak.

 

EMİRE TUĞÇE AKARLAR

Uzman Astrolog

https://sorumgeldi.com/emire-tugce-akarlar

Instagram: astrodanismanim

Danışmanlık almak için;

İletişim: tugce.akarlar@gmail.com

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI