Ana SayfaGüzellik5 Ünlü Top Model Cilt Bakım Rutinlerinin Vazgeçilmezlerini Açıklıyor

5 Ünlü Top Model Cilt Bakım Rutinlerinin Vazgeçilmezlerini Açıklıyor

Saatler süren çekimler, uçuşlar, her gün makyaj uygulaması… Top modellerin ciltlerini formda tutmak için kullandıkları ürünler bu nedenle bizim için ekstra önem taşıyor. İşte 5 ünlü top modelin cilt bakımlarında vazgeçemedikleri ürünler…

Josephine Skriver

Olmazsa olmaz ürün: Organic Pharmacy Carrot Butter Cleanser

Victoria's Secret meleği Skriver; nemlendirici balm temizleyicilerden yana. "Makyajımı çıkarmak için bu ürünü kullanıyorum. Her şeyi çıkarırken, cildi nemlendiriyor da. Derinlemesine temizliyor. Gündüz ve gece kullanıyorum." diyor. 

Imaan Hammam

Olmazsa olmaz ürün: La Mer The Refining Facial

"Tonlarca su iç ve haftada iki kez peeling yap" diyen Hammam; La Mer'in popüler peelinginden vazgeçemediğini de ekliyor. 

Gigi Hadid

Olmazsa olmaz ürünü: St. Ives Fresh Skin Apricot Scrub

Hadid'in favorisi bir drugstore peeling. "Yüzümü yıkamak için b peelingi kullanıyorum. Temiz ve yumuşak bir cilt bırakıyor" diyen Hadid'in bu favori peelingi ışıltılı bir cilt de vaat ediyor. 

Joan Smalls

Olmazsa olmaz ürünü: Estee Lauder Advanced Night Repair Concentrated Recovery PowerFoil Mask

Bu yüksek performanslı maske; gençlik dolu nemi cildinize hapsediyor. Haftada 1 gün bu maskeyi uyguladığını söyleyen Smalls; "genelde çok önemli bir fotoğraf çekimi veya kırmızı halıdan önce mutlaka uygulamaya çalışıyorum" diyor.

Jourdan Dunn

Olmazsa olmaz ürün: Pixi Glow Tonic

Glikolik asit içeren ve cruelty-free olan bu tonik, Dunn'ın sağlıklı görünen cildinin ardındaki sır aynı zamanda. "Cildimde bıraktığı hissi seviyorum. Cildi aynı zamanda yeniliyor, işini iyi yaptığını hissediyorum." diyor. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI