Ana SayfaGüzellik50 Yaş Üstü Ünlü Yıldızların Güzellik ve Anti-Aging Sırları

50 Yaş Üstü Ünlü Yıldızların Güzellik ve Anti-Aging Sırları

Bazı yıldızların neredeyse hiç yaş almamış gibi göründükleri bir gerçek! Biz de 50 yaş üstü ünlü yıldızların güzellik ve anti-aging sırlarının izini sürüyoruz!

Viola Davis

Oscar ödüllü yıldız için kim der 53 yaşında diye? Davis'in güzellik sırrı ise bir hayli ilginç. Yüzündeki kuru deriyi atmak için Crisco gibi tereyağlarını kullanıyor!

Julianne Moore

58 yaşında olduğuna inanamadığımız Moore, 23 yaşından beri her gün güneş koruyucu krem kullandığını söylüyor. Ayrıca L'Oreal Age Perfect Face Oil ve Age Perfect Cell Renewal Day Cream'i karıştırarak uyguluyor. 

Sarah Jessica Parker

Yatağa her zaman temiz ciltle girilmesi gerektiğini söylüyor. "Bazen akşamları kocama 'Çok yorgunum Matthew, yüzümü temizlemek istemiyorum.' diyorum. O da 'neden zorundasın ki zaten?' diyor. Bunun gerekliliğini anlamıyor. Ayrıca yatmadan önce nemlendirici ve lip balmı da unutmam."

Halle Berry

Yıldız, nemli cildin her zaman daha iyisi olduğunu savunuyor. "Hangi yaşta olduğunuz önemsiz. Nemli ciltle her zaman pudralı olana göre daha iyi görünür. Makyaj yapmadan önce yüzüme gül suyu spreyi sıkıyorum ve emmesini bekliyorum. Bu hem makyajı nemli gösteriyor hem de beni daha genç gösteriyor."

Jennifer Aniston

Sizce de Rachel Green günlerinden bu yana aynı değil mi? SPF50koruma ve peeling uygulamaları ile cildini taze tuttuğunu söylüyor. 

Nicole Kidman

Güneş koruma kullanmanın faydalarının altını çizen bir isim daha!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI