Ana SayfaMagazinABD'nin Yeni First Lady'si Melania Trump Kimdir?

ABD’nin Yeni First Lady’si Melania Trump Kimdir?

Yıllardır Michelle Obama'yı hem duruşu hem de stiliyle çok beğenen bizler size yeni First Lady'i tanıştırmak istedik. 46 yaşındaki 1.80 boyundaki eski model Melania Trump, 2006 yılından beri Amerikan vatandaşı ama eski Yugoslavya, yeni Slovenya’nın Sevnica kentinde araba satıcısı bir baba ve terzi anneden oluşan ortadirek bir ailenin kızı olarak dünyaya geldi.

Haftalardır gözler Amerika'nın yeni başkanlık seçimindeydi. Clinton mı Trump mı kazanacak derken, pekçok anket Clinton'ı kazanan isim olarak veriyordu. Tüm tahminler ve beklentiler Clinton yönündeyken, bu sabaha karşı oylar sayıldıkça 270 barajını geçen isim şaşırtıcı bir şekilde Donald Trump oldu. Hollywood oyuncularından dergilere, gazetelerden pek çok ünlü isme kadar çok ciddi bir destek alan Hillary Clinton ise 2016 seçimlerinin kaybeden ismi oldu. Bu sonuç ile de hayatımıza Michelle Obama'dan sonra yeni bir First Lady girdi.

Çek asıllı olan Melania Trump eski bir model ama yeni mücevher ve saat tasarımcısı. Kendisi 2005'te emlak milyarderi yeni ABD başkanı Donald Trump ile evlendi. Donald Trump'ın 3. eşi ve ondan Barron isimli bir oğlu var. Mimarlık eğitimi alan Trump, aynı zamanda dört dil biliyor.

1996'da New York'a gelen Melania modellik kariyerinde ilerledi. Gece hayatını sevmeyen Melania’nın yolu, arkadaşının zoruyla gittiği dönemin popüler mekânı Kit Kat Club’a düştü. Orada ikinci eşi Marla Maples’dan yeni ayrılan, Donald Trump’la tanıştı. Melania, ilişkileri başladıktan sonra üç ay içerisinde Donald Trump'ın Manhattan'daki çatı katına taşındı. Beş yıllık flört sürecinden sonra da çift Trump’a ait olan Palm Beach’teki ‘Mar-O–Lago’ malikânesinde evlendi. Melania Trump'ın giydiği 600 bin TL değerinde Christian Dior tasarımı, tüm zamanların en ikonik gelinliklerinden biri sayılıyor.

Melania Trump'ın modellik zamanından kalma çıplak fotoğrafları da mevcut. 1995 yılında bir erkek dergisi için çektirdiği çıplak fotoğraflar aslında zaman zaman da gündeme geliyor. Seçim sürecinde de konusu geçen fotoğraflar için Donald Trump’ın danışmanı Jason Miller, “Bunlar, insan vücudunun bir sanat olarak kutlanmasıdır. Bunda utanılacak bir şey yok. O (Melania Trump) güzel bir kadın” ifadelerini kullanmıştı. Miller: “Bu fotoğraflar 20 yıl önce, Melania Trump ile Donald Trump tanışmadan önce çekildi” 

Melania Trump 1820'den beri ABD'nin ilk yabancı ülkede doğan 'First Lady'si.

İşte Melania Trump'ın geçmişten bu zamana stil yolculuğu…

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI