Ana SayfaRöportajadL Nature Love Koleksiyonu Hakkında Bilmeniz Gerekenler

adL Nature Love Koleksiyonu Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Casual Line ve Nature Love koleksiyonlarını ne zaman mağazalarda göreceğiz?
Koleksiyonlarımız mağazalarımızda ve online satış kanalımızda yer almaya başladı. Mevsim geçişlerini planlayarak oluşturduğumuz ürün yönetim süreci tamamlandığında müşterilerimiz tam anlamıyla koleksiyonun hikayesini keşfetme şansı yakalıyor.

Koleksiyonlardan biraz bahseder misiniz? Nasıl tasarımlar bekliyor bizi?
Casual Line adL koleksiyonları arasına katılalı üç sezon oldu. Aldığımız feedbackler oldukça heyecan vericiydi. Koleksiyonun çıkış noktası  adL kadının günün her anında ; gerek iş hayatında gerekse sosyal yaşamında genç, ve enerjik  bir görünüme kavuşmasıydı. Koleksiyonun dinamizmi ise; tüm ürünlerin topuklu, spor, hatta espadril ayakkabıyla kombinlenebilecek uyumu çok rahat yakalıyor oluşu. Casual line’da çizgili poplin kumaşlarla yapılan gömlek ve bluzlar renk tonları ve zaman zaman bağcık detayları marine ruha çağrışım yapıyor. Koleksiyonda ki çizgi desen karakterine ek olarak patch şal desenler içimizdeki boho yanı uyandırıyor…

Bu sezon adL koleksiyonlarında ilk kez yer alacak NATURE LOVE Koleksiyonu, ismine vurgu yapar şekilde %100 doğal kumaşlardan oluşuyor. Koleksiyonu oluşturan  pamuk, keten, viskon ve tencel  kumaşlar  düz ve sade kesimli tasarımlarla birleştiğinde konforu garantilerken şık bir görünümü de beraberinde getiriyor. 

Doğaya ve modaya olan duyarlılığımızın yansıması olarak boyut kazanan Nature Love koleksiyonu tüketiciye sürdürülebilirliğin sözünü verirken aynı zamanda yalın, modern ve şık görüntüsüyle görünümünü stilize etmek isteyenlere çok sayıda alternatif sunuyor.

Casual Line ve Nature Love’u birbirinden ayıran nedir?
Her yeni sezonda koleksiyonlar oluşturulurken farklı kadın siluetleri hayal ederek tasarım sürecimizi başlatııyoruz. Bu noktada Casual Line ve Nature Love kadınını düşündüğümüzde;  Nature Love Kadını, hayatta net tercihleri olan, farkındalığı ve bilinci üst düzeyde bir kadın profili. Klasiklerin en iyi yorumlanmış halini seven, kumaşın kendine ne hissettireceğini önemseyen Nature Love kadını için rahatlık ve doğallık vazgeçilemez. Casual Line kadını ise tarzını yaratırken kesinlikle kural tanımayan ve enerjisiyle sokağın ritmine meydan okuyan bir kadın profili. Casual Line kadını koleksiyonun dinamik yapısı sayesinde birkaç minik dokunuşla günün her anına enerjisini yansıtabiliyor.

Koleksiyonda en çok göreceğimiz renkler neler?
Nature Love Koleksiyonu çıkış hikayesinde olduğu gibi tasarımsal sürecinde de doğaya sadık… Koleksiyonda doğanın yansımalarını sezeceğiniz; haki, kahve, bej, camel ve lacivert tonları mevcut.Casual Line koleksiyonunda ise marine ruhunu yaşatan lacivert, beyaz ve kırmızı tonları hakim. Zaman zaman ise bej ve tonlarında geçişleri görüyoruz..

Kampanya fotoğraflarını Miami’de gerçekleştirmişsiniz. Özellikle Miami’yi seçmenizdeki neden nedir?
Sezon trendlerini ve koleksiyon dinamiklerini göz önünde bulundurduğumuzda Miami’nin renkli ve enerjik dokusu mükemmel bir ambians yakalamak adına bizim için vazgeçilmez tek lokasyondu.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI