Ana SayfaSağlıkAfrodizyak Etkili 9 Besin!

Afrodizyak Etkili 9 Besin!

Bazı besinler sperm kalitesini artırırken bazı besinler kadınlarda ve erkeklerde cinsel isteği artırıyor. Şimdi o besinleri tanıma zamanı. İşte karşınızda cinsel isteği ve gücü artıran 9 besin.

Erkeklerde cinsel isteksizlik için ne yapmalı, kadınlarda cinsel isteksizlik… gibi konularda araştırmalar yaptınız ve cinsel isteksizliğin nedenini öğrendiyseniz, şimdi cinsel isteksizliği gideren besinleri öğrenme zamanı. Bu arada, “cinsel isteksizlik dosyası” çok yakında Trendus takipçileri ile buluşacak.

Cinsel Gücü Artıran Beslenme
 

Karides: Erkeklerde cinsel gücü artıracak hemen her şey karidesin içinde mevcut. Cinsel isteği, sperm sayısını ve kalitesini artıracak selenyum, antioksidan ve bolca çinko içeriyor. Aynı zamanda kasların kasılması için gereken magnezyum ve kalsiyum da karideste bolca mevcut. Cinsel hayat için erkeklerin faydalanabileceği en doğal kaynaklardan biri karides.

Kekiğin erkekler üzerinde uyarıcı bir etkisi vardır. Dilerseniz taze dilerseniz kurutulmuş halini kullanabilirsiniz. Sadece yemeklere değil çayını da demleyip içmek iyi gelecektir.

Biberde bulunan kapsaisin maddesi beynin endorfin salınım hızını artırır ve sinir sisteminde ateşleme yaratarak cinsel isteği artırır. Cinsel gücü artırmak için acı yemekten vazgeçmeyin.

E vitamini yönünden oldukça zengin olan badem, bu sayede spermleri daha dayanıklı ve güçlü bir yapıya getirir. Aynı zamanda cinsel hormonların üretimi için gerekli olan yağlar bademde bol miktarda bulunur. Badem tüketmeyi ihmal etmeyin.

Yapılan araştırmalar, salatalık kokusunun kadınlarda cinsel isteği artırdığını ortaya koydu. Oldukça düşük kalorili olan salatalığı dilediğiniz kadar tüketin.

Tarçın kokusu sinirleri yatıştırır. Aynı zamanda kadınlar için afrodizyak etkili besinlerin başında gelir. Tarçını suyunuza atabilir, gün içinde çayını tüketebilirsiniz.

Tarçından sonra gelen en önemli afrodizyak kaynaklarından biri de karanfildir. Karanfil ve adaçayı karışımı cinsel isteği uyandırır.

Karanfil ve Tarçın Çayı Tarifi!

1 litre suya 5 gram adaçayı, 3 gram karanfil ekleyin. Suyu ocağa koyun ve kaynamaya başlayınca ateşi kapatıp yaklaşık 10 dakika dinlenmeye bırakın. Kadınlara özel bu karışım, cinsel isteksizliği söküp atacak.
 

Çikolata içindeki dopamin, beynin keyif veren yönünü pozitif doğrultuda çalıştırır ve huzurunuzu artırırken, çiklolatada bulunan bir diğer anandamid maddesi ise cinsel güç ile ilintili olan beyin işlevlerini harekete geçirir. Etkilerinden en iyi şekilde faydalanmak istiyorsanız bitter çikolataları tercih edin.

Bilim insanları tarafından yapılan araştırmada kabak çekirdeğinde bulunan folik asit ve çinkonun erkeklerde sperm kalitesine olumlu etki yaptığı ortaya çıktı.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI