Ana SayfaModaAlexa Chung'ın Stilinden İlham Alın

Alexa Chung’ın Stilinden İlham Alın

Çabasız şıklık dersi veren görünümüyle Alexa Chung adeta kalpleri fethediyor. Bu kombinle ofise, okula, alışverişe, ilk buluşmaya ve kız arkadaşlarınızla görüşmeye gidebilirsiniz! İhtiyacınız ise kazak, jean pantolon ve mary jane ayakkabılar! Ayakkabılarınız ve kazağınız aynı renkte olursa stil hanenize eksra artı ekleyebilirsiniz 🙂

Trençkotun dolabımızdaki önemini es geçemeyiz. Alexa'nın seçimi de renk olarak krem rengi bir trençkotun geçiş mevsimlerinde kurtarıcı olacağını kanıtlıyor.

İpek beyaz gömlek her kadının dolabında mutlaka bulunmalı. Gömleğiniz ve minimal takılarınızla siz de tıpkı Alexa gibi arkanızda size hayran bakışlar bırakabilirsiniz.

Geceliği anımsatan seksi elbiselerinizi jean ve botlarla tamamlayın. Üzerinize paltonuzu geçirin. İşte müthiş stilinizle sokakları arşınlamaya hazırsınız!

Desenli gömleklerden (özellikle vintage desenler, şal desenleri, etnik desenler) dolabınıza ekleyin. 

Vintage ceketler kış aylarında yardımınıza koşacak.

Siyah blazer, jean ve çizmeler. Hemen her kadının hayatında olmazsa olmaz!

Bırakın kıyafetleriniz star olmanın tadını çıkarsın. En sık düştüğümüz stil hatası her şeyi abartmamız ve bazı parçaların öne çıkmasına izin vermememiz. Güzel bir elbise giydiğinizde yeterince parladığından emin olun. Alexa gibi salaş bir topuz ve minimal takılar tercih edin.

Bohem üstler ile zahmetsizce şık görünebilirsiniz.

Bandanalar genellikle yaz aylarında sahil kenarı stiliyle bağdaştırılıyor. Bunu unutun. Alexa gibi boğazlı kazaklarınızla da bandana kullanın.

Renklerden korkmayın. Rengarenk çizgili bir kazak dolabınıza harikalar katabilir. Hafta sonu jean üzerine giyip beyaz sneakerlarınızla tamamlayarak sinemaya gidebilir; ya da hafta içi siyah bir havuç pantolonla ofis stiline adapte edebilirsiniz.

Kırmızı rujun asaletini göz ardı etmeyin. Ve elbette saçlarınızı yandan ayırmanın!

Ressam bereleri Alexa'nın da favorisi! Özellikle puantiye gibi vintage tınılar barındıran desenlerle kullanarak stilinize asil dokunuşlarda bulunun.

Boynunuza fular bağladıktan sonra yalnız kalmasına izin vermeyin ve etrafını takılarla donatın.

Fuşya ruja pembe göz farının eşlik ettiği bu görünüm gerçekten ilham verici!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI