Ana SayfaYaşamAmy Adams'ın Rol Aldığı Keyifle İzleyeceğiniz 10 Yapım

Amy Adams’ın Rol Aldığı Keyifle İzleyeceğiniz 10 Yapım

Enchanted (Manhattan'da Sihir) 2007

Masalsı aşk hikayelerini seviyorsanız bu film tam size göre! Fantastik öğeler barındıran film her yaştan izleyiciyi keyifle ekrana bağlıyor.

IMDb puanı: 7.0

Sunshine Cleaning (Günışığı Temizleme Şirketi) 2008

Kendi işlerini kurup suç mahalli temizleyen iki kadının eğlenceli ve kısmen dramatik hikayesine tanık olacaksınız. Filmde Amy Adams'a Emily Blunt eşlik ediyor.

IMDb puanı: 6.8

Julie & Julia 2009

Biyografik türdeki filmde şef Julia Child'ın mesleğine başlama öyküsü ve bloger Julie Powell'ın hikayesi ekseninde iki kadının hikayesini izleyeceksiniz. Filmin elbette asıl kahramanı Meryl Streep!

IMDb puanı: 7.0

Leap Year (Aşka Yolculuk) 2010

Kadınların erkeklere 29 Şubat tarihinde evlenme teklif ettiği eski bir İrlanda geleneğini gerçekleştirmek üzere Dublin'e yola koyulan Anna'nın yolculuğu beklediğinden çok daha farklı bir şekilde sonlanıyor. Romantik komedi türündeki film sıcak bir aşk hikayesi arayışında olanlara iyi gelecek.

IMDb puanı: 6.5

Her (Aşk) 2013

Film ilginç konusuyla dikkat çekiyor. Sadece sesten ibaret olan sanal bir kadına aşık olan umutsuz bir adamın hikayesi. Joaquin Phoenix'i izlemek de cabası.

IMDb puanı: 8.0

American Hustle (Düzenbaz) 2013

Film Amy Adams'ın yanı sıra Christian Bale, Bradley Cooper ve Jennifer Lawrence gibi oyuncu kadrosuyla da görenleri etkiliyor.

IMDb puanı: 7.2

Big Eyes (Büyük Gözler) 2014

Biyografik yapımda ressam Margaret Keane ve eşi Walter Keane'in güç savaşına tanık olacaksınız. Filmde Amy Adams'a Christoph Waltz eşlik ediyor.

IMDb puanı: 7.0

Arrival (Geliş) 2016

Uzay gemilerinin dünyaya iniş yapmasıyla ortaya dev bir sorun çıkar: Uzaylılar ne istiyor? Uzaylılarla iletişim kurabilmek için ordu dilbilimcisi Dr. Louise Banks göreve çağrılır. Doktora yardımcı olacak kişi ise fizikçi Ian Donnelly'dir. İkili uzaylıların amacını anlamak adına büyük zorluklarla baş eder.

IMDb puanı: 7.9

Nocturnal Animals (Gece Hayvanları) 2016

Tom Ford'un yönetmen koltuğunda oturduğu filmde Jake Gyllenhaal Amy Adams'a eşlik ediyor. Susan Morrow bir gün posta kutusunda eski eşinin yazdığı romanın taslağını bulur. Eski eşi kendisine fikrini sormaktadır. Susan, bir matematik profesörü olan eski eşi Tony’nin ailesi ile çıktığı bir yolculuğu anlatan "Nocturnal Animals" adındaki bu taslağı bırakamaz. Kitabı okudukça Susan da kendi geçmişini hatırlar.

IMDb puanı: 7.5

Sharp Objects 2018

Bu sefer önerimiz bir mini dizi! 8 bölümden oluşan yapım psikolojik gerilim sevenler için biçilmiş kaftan! Sharp Objects, doğup büyüdüğü kasabada öldürülen iki genç kızın hikayesini çözmeye çalışırken kendi geçmişiyle de yüzleşen Camille Preaker isimli bir muhabirin yaşadıklarını anlatıyor. 

IMDb puanı: 8.2

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI