Ana SayfaYaşamAnthony Bourdain İntiharının Yankıları Sürüyor

Anthony Bourdain İntiharının Yankıları Sürüyor

Oyuncu Rose McGowan, dün yayımlanan açık mektubunda ünlü şef Anthony Bourdain’ın oyuncu sevgilisi Asia Argento’yu savundu.

McGowan, “Cinsiyetçi davranmayın ve yanlış yere suçlayarak bir kadını yakmayın” dedi. ABD’li oyuncu ayrıca, “Anthony’nin içindeki savaş onun savaşıydı ama şimdi Asia mermileri yemesi için savaş alanına bırakılıyor” ifadesini kullandı.

McGown “Onu, bir başkasını, hatta Anthony’yi suçlamak adil ve kabul edilebilir değil. Sizden yargılamadan önce daha iyi olmanızı, daha derin bakmanızı, ruhsal hastalıklar, intihar ve depresyon hakkında okumanızı ve öğrenmenizi istiyoruz” dedi.

“İntihar korkunç bir şey ama kişisel bir seçim” diyen McGowan, birlikteliklerinde hem Argento’nun hem de Bourdain’ın depresyon sorunu olduğunu ama Bourdain’ın tedavi görmediğini ve son günlerinden doktorun tavsiyelerine uymadığını belirtti.

Ünlü oyuncu, “Bu Anthony’nin seçimiydi, Asia’nın değil. Depreresyonu kazandı” ifadesini kullandı.

61 yaşındaki ABD'li şef, Emmy ödüllü televizyon programcısı ve yazar Anthony Bourdain, program çekimleri için gittiği Fransa Colmar’daki bir otel odasında intihar etmişti.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI