Ana SayfaGüzellikAralık 2019'un En Yeni ve En Işıltılı Güzellik Ürünleri

Aralık 2019’un En Yeni ve En Işıltılı Güzellik Ürünleri

Yeni yıla son 1 kala, Aralık ayının en yeni ve en ışıltılı ürünlerini sizin için bir araya getirdik. İşte Aralık 2019 alışveriş listenize katmanız gereken en yeni kozmetik ürünleri…

Physicians Formula Natural Defense Triple Defense Multi-Color Stick

Physicians Formula'nın bu yeni serisi UV ışınlarına, mavi ışığa ve tüm diğer dış etkenlere karşı cildinizi koruyor. Bu çok amaçlı stick SPF30 koruması ve dudaklarınız, gözleriniz ve yanaklarınıza renk verecek. 

Charlotte Tilbury Scarlet Spell Lipstick

Yumuşak yapısı ve kolay uygulanışı ile kusursuz bir bordo tonu!

Fenty Beauty Trophy Wife Life Makeup Set

Markanın çıktığı 2017 yılından bu yana ikonikleşen Trophy Wife tonu, şimdi bir makyaj setine dönüştü. Bu tonu aydınlatıcı, ruj, lip gloss ve likit eyeliner formunda elde edebilirsiniz. 

KKW Beauty Rose Gold Loose Shimmer Powder for Face & Body

KKW Beauty'nin parti ruuhna uygun bu yeni serisi ile sadece elmacık kemiklerinizi değil, köprücük kemikleriniz dahil vücudunuzun istediğiniz noktasını aydınlatabilirsiniz. 

Nyx Cosmetics High Glass Illuminating Powder

Şimdiye dek denediğiniz tüm aydınlatıcı yapılarını unutturacak olan bu ürün, 3 ayrı renge sahip. Islak bitişli aydınlatıcılardan hoşlananların vazgeçilmezi olacak.

E.L.F. Cosmetics Liquid Glitter Eye Shadow

Pantone'un belirlediği 2020 yılının rengini şimdiden kullanmaya hazırsanız, parti makyajı için harika olan bu yeni seriden Ocean Eyes tonunu tercih edin.

Revlon Super Lustrous The Luscious Mattes Lipstick

Revlon'un yeni serisi, 24 kremsi mat rujdan oluşuyor. Bazılarının markanın 1940'tan bu yana ikonikleşen tonları olduğunu da belirtelim. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI