Ana SayfaDüğünBaharda Evleneceklere Özel Düğün Dosyası

Baharda Evleneceklere Özel Düğün Dosyası

Eğer bahar aylarında evlenmek gibi bir planınız varsa ve yeni fikirler için ilham arıyorsanız; size özel hazırladığımız bu dosyaya göz atmalısınız! İşte baharda evleneceklere özel düğün dosyası…

Bir sonraki sabah gerçekleşecek brunch'ı es geçin. Tüm gece dans edin. Konuklarınız sizi kutlamak için geldiler, bir sonraki sabaha kurduğunuz alarmı düşünmek için değil. Bu yüzden bir sonraki sabahın ilk saatlerine kadar sürecek bir parti organize edin, gece boyu yemek servisi de hem konukların hem sizin taze hissetmenizi sağlayacak.

Fotoğraf: BRUNO REZZA

Pastanızın tadı da sezonu yansıtmalı. Pastanızı da floral dokuda tasarlatarak; genel ambiyansa uygun olmasını sağlayabilirsiniz. 

Fotoğraf: NORMAN & BLAKE

Devasa avize, ışıklandırma ya da masa süslerini bir yana bırakın. Çok daha taze ve eğlenceli bir fikrimiz var! Masaya taze meyveler koyun! Limonlar, lavantalar, mandalinalar, böğürtlenler hatta açılmış narlar dahi harika duracaktır. Tatlıların da limonlu olması hoş bir ahenk yaratabilir. 

Fotoğraf: DUKE VAN DEUSEN

Oturma düzeni kağıtlarını da eğlenceli bir hale getirmeniz mümkün. İsimleri mini bayraklar halinde mini içki bardaklarına koyabilir, isimlerin altına sevdiğiniz şarkı sözlerini de ekleyerek daha da özelleştirebilirsiniz. 

Fotoğraf: ROBERTA FACCHINI

"Evet" diyeceğiniz lokasyonu da çiçeklerle donatmayı unutmayın! Eğer manzaranız yeterince iddialıysa, sandalye süslemesini es geçebilirsiniz. Üstelik bu tarz süslemeler konukların kıyafetlerine de zarar verebilir. 

Fotoğraf: SHAWN CONNELL

Doğadaki tüm güzel çiçeklerin ortaya çıktığı bu dönemi iyi değerlendirin. İlhamınız ise Meghan Markle ve Prens Harry'nin düğünlerinin gerçekleştiği Windsor şatosunun English Garden'ı olabilir. 

Doğanın uyandığı bu dönemde; sofrada da ilhamı bu yönde alın. Kelebek ya da böcek çizimleri, arılar, kuşlar… Christian Lacroix Butterfly Collection'ın bu tabaklarına ise bayıldık!

Fotoğraf: COURTESY OF MAISON DE CARINE

Bahar paletindeki tüm renkleri kullanabilirsiniz. Tonların organik olmasına özen gösterin. Romantik ve bohem görümesi için leylak ya da yeşil tonlarının doğada bulunan tonlarından ilham alın.

Fotoğraf: JOSE VILLA

Devil Wears Prada'daki "Florals for spring? Groundbreaking." cümlesini unutmadığınızı biliyoruz. 

Ancak bahar aylarından daha iyi bir zaman düşünemiyoruz floral etkileri kullanmak için! Tıpkı ilhamını Tuileries bahçelerinden alan Monique Lhuillier Sonbahar 2020 koleksiyonundan bu gelinlik gibi; daha eforsuz ve iddialı gelinlikleri seçebilirsiniz. Floral desenin tonlarının daha pastel olması bahar ayları için ideal olacaktır. Yaz aylarında daha canlı desenler seçebilirsiniz.

Fotoğraf: KT MERRY

Düğün öncesinde, sırasında ya da sonrasında bir havuz partisi düzenleyebilirsiniz. Bu yüzden şık bir mayo edinin. Abartılı olmasına gerek yok ancak gelin olduğunuzu belli edecek tonları ya da aksesuarları seçebilirsiniz. Mesela Devon Windsor'ın seçimi bu konuda harika bir örnek olabilir. Kaftan ya da pareonuz iddialı olabilir.

Fotoğraf: MELISSA MARSHALL

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI