Ana SayfaModaBlack Friday Döneminde Kaçırılmaması Gereken Fırsatlar

Black Friday Döneminde Kaçırılmaması Gereken Fırsatlar

Yılın en avantajlı tarihi Black Friday dönemine girmiş bulunuyoruz! Peki Black Friday’in öne çıkan fırsatları neler? İşte Black Friday döneminde kaçırılmaması gereken fırsatlar!

Brooks Brothers

Brooks Brothers Sonbahar Kış Koleksiyonu ile heyecanla beklenen Black Friday’e özel avantajlı teklifini sunuyor.

Seçkin marka karmasıyla modayı yakından takip edenler için Edwards online mağazasında Brooks Brothers markası özelinde %70 indirim ayrıcalığı 29 Kasım Cuma günü Black Friday’de sizleri bekliyor.

Online satışın yanı sıra Brooks Brothers mağazalarında da Black Friday günü sürpriz indirimlerle çok özel fiyatlar moda severleri bekliyor olacak.

FOREO

Bu Black Friday’de kesinlikle edinmeniz gerekenler listesine FOREO LUNA Mini 2 ürününü de eklemelisiniz. T-Sonik titreşimler,% 99,5 oranında kir ve yağ çıkaran FOREO LUNA Mini 2; makyaj kalıntılarını ve ölü cilt hücrelerini gideriyor. Parti sezonu da gelmişken edinmeniz gereken FOREO ürünlerine Black Friday'e özel fırsatlarla ulaşmak için tıklayın!

Sephora

Sephora’nın online adresinde bu döneme özel oldukça avantajlı indirimler yer alıyor. Sephora WOW indirimleriyle uzun süredir alışveriş listenizde yer alan ürünleri eleyebilirsiniz.

Emaar

İstanbul’un en büyük alışveriş ve yaşam merkezi Emaar, AVM sektörünün en büyük kampanyalarından olan “Yarısını Kazan” ve “3 Al 2 Öde”den sonra yine sektörde bir ilke imza atarak “Black Weekend” kampanyası ile yapılan alışverişin %70’ini müşterilerine geri ödüyor.

29 Kasım Cuma ve 1 Aralık Pazar tarihleri arasında gerçekleşecek olan Emaar Black Friday Hafta Sonu Kampanyasında Emaar müşterileri, Emaar Param Kart aracılığıyla harcadıkları tutarın %70'ini geri alma ayrıcalığına sahip olacaklar. Bu kapsamda bir kampanya Türkiye'de perakende sektöründe ilk defa hayata geçiriliyor.

Pandora

Pandora'nın Efsane Cuma günleri başlıyor! 28 Kasım – 2 Aralık tarihleri boyunca tüm Pandora mağazalarında geçerli Efsane Cuma günleri ile seçili ürünlerde %20 indirim fırsatı sizi bekliyor! Son koleksiyon haricinde tüm ürünlerde geçerli olan indirim fırsatını kaçırmayın!

Sinoz

Sinoz Kozmetik, büyük Black Friday kampanyasıyla cildine değer veren kadınlara tüm ürünlerde yüzde 40 indirim sunuyor. 16 Kasım-29 Kasım 2019 tarihleri arasında sürecek avantajlı kampanya ile tüm kadınlar lekesiz, pürüzsüz ve arınmış cilde kavuşuyor.

 

 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI