Ana SayfaModaBu Bahar Hangi Jean İle Hangi Ayakkabıyı Giyeceğiz?

Bu Bahar Hangi Jean İle Hangi Ayakkabıyı Giyeceğiz?

Öncelikle belirtmekte yarar var ki, pantolon paçalarımız 2019 bahar ve yaz aylarında da kısa olmaya devam edecek. Jeanlerinizi buna dikkat ederek uygun modellerde satın alabilir veya hali hazırdaki jean pantolonlarınızın boyunu kestirebilirsiniz. Paçaları kıvırmak da bir çözüm. Ancak daha özenli bir görünüm için boyunu kısalttırmanızı öneriyoruz.

Sneakerlarınızı yüksek belli mom jeanlerinizle kombinlemeye bayıldığınızı biliyoruz! Güzel haber: Bu kurtarıcı ikiliyi uzun bir süre daha hayatımızda barındıracağız gibi görünüyor.

Instagram: @oliviafaeh

Beyaz jeanler yağış olmayan havalarda kusursuz bir alternatif! Özellikle kısa flare paçalı bir beyaz jeani dilediğiniz babetle kombinleyebilirsiniz. Çok parizyen değil mi?

Instagram: @jeannedamas

Pantolon paçalarınızı asimetrik şekilde kesebilirsiniz. Bu salaş görünümü topuklu terliklerinizle tamamlamaksa çok havalı!

Instagram: @ayda.hdi

Jeanleri gündüzden gece stiline taşımada bir numaralı model ince bantlı topuklu sandaletler. Çok basic parçalarla bile kullandığınızda çabasız şıklığı yakalamış olacaksınız.

Instagram: @matildadjerf

Terlikleri kim sevmez! Dilerseniz önü açık, dilerseniz de kapalı terliklerinizi elbise ve şortlarla sınırlandırmayın. Zira jeanler ile de mükemmel duruyorlar.

Instagram: @deborabrosa

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI