Ana SayfaYaşamBu Doğal Taşlar Aşk Hayatınız İçin Çok Etkili Olacak!

Bu Doğal Taşlar Aşk Hayatınız İçin Çok Etkili Olacak!

Uzun zamandır yalnız mısınız? Artık kendinizi psikolojik olarak yeni bir ilişkiye hazır hissediyorsanız, ancak bir türlü enerjinizin bunu desteklemediğini düşünüyorsanız doğal taşlardan faydalanmanızın zamanı gelmiş demektir.

Ya da hali hazırda bir ilişkiniz mi var? Ancak bazı sorunlarınız olduğunu mu düşünüyorsunuz? Doğal taşlar bu noktada da size iyi gelebilir. 

Aşk hayatına iyi gelen taşlar duyguları ve tutkuyu temsil ettikleri için genelde pembe, turuncu ve kırmızı renktedirler. Bunlar ayrıca kök çakraları da temsil eden renklerdir.

Hayatınıza sevgiyi ve aşkı çekmek istiyorsanız kullanabileceğiniz taşlar bunlar:

Turuncu Karnelyan Taşı (Akik taşı)

Turuncu karnelyan taşı yani bir diğer ismiyle akik taşı, özellikle kadınların cinsel organlarına ve cinsel yaşamlarına iyi gelir. Aktif bir cinsel hayata dönüşe destek olur. Partnerinizle bazı cinsel sorunlar yaşıyorsanız, kendinizde sekse ayıracak enerji bulamıyorsanız bu taş bazı şeyleri değiştirebilir.

Pembe Kuvars Taşı

Pembe kuvars taşının romantizmine güvenin. Pembe kuvars kişiyi aşka ve sevgiye hazırlayan bir enerji taşır. Güven vadeder. Bu nedenle ilişkilerdeki güvensizliklere, sadakatsizliklere birebirdir. Masum sevgiyi temsil eden pembe kuvars diğer adıyla rose kuvars öz sevgiyi, kendinize olan sevginizi de pekiştirerek özgüven geliştirir.

Kırmızı Jasper Taşı

Kırmızı jasper libido arttırıcı özellik taşır. Sıradanlaşmış ilişkiler için kırmızı jasper adeta bir kurtarıcı özellik taşır. Cinsel anlamda özgüveninizi arttırır, cinsel sağlığınıza katkıda bulunan enerjiler taşır.

Dumanlı Kuvars Taşı

Dumanlı kuvars, geçmiş tecrübelerin ve pişmanlıkların izlerinde etkilidir. Cinsel tıkanmalara, özgüven eksikliklerine çözüm arıyorsanız ve aşkta tutkunun canlanmasına ihtiyacınız varsa dumanlı kuvars edinmeniz önerilir. 

Gelelim asıl soruya:
 

Bu taşları nasıl kullanmalısınız?

Hayatınıza aşkı katacak bu taşları etkin şekilde kullanmak için yapmanız gereken geceleri yastığınızın altında tutmak olacak. Belki de yatarken başucunuzda da durabilir. Böylece her gece yenilenmiş bir enerji taşırsınız ve aşkı çeken pozitif bir enerjiyle güne başlarsınız.

Ya da meditasyon esnasında vücudunuzla temas halinde de bulundurabilirsiniz taşlarınızı.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI