Ana SayfaModaCansu Dere InStyle Haziran Sayısında

Cansu Dere InStyle Haziran Sayısında

Aşık olduğunuzu nasıl anlarsınız? 

Dinamiği değişken, hiç belli olmayan bir hal aşık olma hali. Kesin bir şey demek zor ama anlarım, bilirim. Belli olur herhalde.  

Röportajın ve çekimin devamı InStyle Haziran sayısında!

Sizi bir yıla yakın bir zamandır Anne dizisinde izledik ve bugüne kadar rol aldığınız yapımlardan farklıydı. Siz neler hissediyorsunuz? 

Farklılık iyidir, geliştirir. Çok fazla senaryo okuduğum bir dönemdi, ister istemez birbirine benzeyen, yakın hikayeler vardı. Anne bir Japon formatı, önce diziyi seyrettim sonra da senaryoyu okudum. Ve çok etkilendim. Dediğiniz gibi hem daha önceki işlerimden hikaye olarak farklıydı hem de Zeynep karakterinin sıkışmışlığı, yol boyunca değişimi beni heyecanlandırdı. O yüzden de karar vermekte pek zorlanmadım. Sonuç olarak içinde olmaktan, çalışmaktan çok mutlu olduğum bir iş oldu, iyi ki oldu. Daha önceki kıymetli işlerim içinde iyi ki yaptım demiştim, şimdi de aynı şeyi hissediyorum. İnsanın aldığı karardan ve sorumluluklardan pişman olmaması ve mutlu olması tarifsiz bir his.

İş seçimleriniz, özellikle TV dizilerinde, sonuçları hep başarılı oldu. Risk aldınız mı veya şöyle sorayım sever misiniz risk almayı? 

Her karar bir risk taşır. Seçimlerimden pişman olmamak, sonuçlarından mutlu olmak çok gurur verici gerçekten. İyi ki dediğim bir işim daha oldu; Anne.

Yaz gardırobunuz için alışverişe çıkacak mısınız yoksa ihtiyaç oldukça mı alırsınız? 

Hiç sevmiyorum alışveriş yapmayı, çok samimi söylüyorum. Çok sıkılıyorum ve yoruluyorum. Bu hızlı tüketimden sıkıldım. O yüzden ihtiyaç halinde alırım.

Instagram’da çok yoğun olmamakla beraber paylaşımlarda bulunuyorsunuz. Sosyal medyanın bu kadar etkin olarak hayatımızda söz sahibi olmasının ardından herkes herkese ulaşabilir hale geldi sanki… Sizin ilişkiniz ne düzeyde? 

Olabildiğince mesafeli. Sadece Instagram kullanıyorum. O da müsait olduğumda. Her an takip mümkün değil. Benim telefonla ilişkim mesafeli. Haliyle Instagram’da müsait olduğumda keyif alarak geçirdiğim alandan zamandan başka yeri yok.

Cilt bakiminiz neler yaparsınız ? Var midir gizli formülleriniz, ritüelleriniz…  

Gizli bir formülüm yok aslında, bilinen şeyleri tekrarlayacağım. Beslenme ve uyku düzeni, cildi temiz ve nemli tutmak, doğru ürünleri kullanmak, su içmek. Ritüel dersek, masaj. Kendi yaptıklarımın dışında beni 19 yaşımdan beri tanıyan, cildimi ve ihtiyaçlarını bilen hem doktorum hem arkadaşım Dr. Ali Kerim Diler’in öneri ve uygulamalarına güvenirim. 

InStyle, Anne dizisiyle bütün sezon izleyenlerin kalbine tatlı bir sıkıntı vererek oyunculuğuyla övgüleri toplayan güzel yıldız Cansu Dere ile Haziran sayısı için yazı selamlayan bir çekim yaptı..

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI