Ana SayfaMagazinCindy Crawford'ın Kızı Kaia Gerber, Chanel'in Yeni Yüzü Oldu

Cindy Crawford’ın Kızı Kaia Gerber, Chanel’in Yeni Yüzü Oldu

90’lı yılların ünlü modeli Cindy Crawford’ın 16 yaşındaki kızı Kaia Gerber, annesinin izinden giderek modellik kariyerinde ilerliyor. Gerber, Chanel’in İlkbahar-Yaz 2018 çanta kampanyasının reklam yüzü oldu.

Yetişkin kadınlar için üretim yapan bir markaya genç bir kızın reklam yüzü olması sosyal medyada tartışma konusu haline geldi. Gerber, topluma verdiği mesajla genç kızları tehlikeli bir konuma soktuğu ve özendirici olduğu gerekçesiyle eleştirildi.

Gerber, 14 yaşındayken Miu Miu markasının reklam yüzü olmuştu. Gerber, 10 yaşından beri kameraların önünde. İlk olarak Young Versace kampanyasında modellik yapan Geber’in en büyük destekçisi bir zamanların en ünlü süper modeli olan annesi Cindy Crawford.

Crawford, Evening Standard’a verdiği bir röportajda, “İnsanlar bana kızımı sorduklarında onlara, kızım için doğru yönde bir rehber olduğumu hissettiğimi söylüyorum” demişti.

Amerikan aksesuar markası Chrome Hearts’ın kampanyası için de modellik yapan Kaia Gerber, daha sonra Alexander Wang’in reklamlarında yer almıştı. Süper model annesi Cindy Crawford’la birlikte Vogue Paris’in 2016 Nisan sayısına kapak pozu vermişti.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI