Ana SayfaDekorasyonDeniz Çakır'ın Evi InStyle Home Aralık Sayısında

Deniz Çakır’ın Evi InStyle Home Aralık Sayısında

Aktris Deniz Çakır, Kuruçeşme sahili üzerinde yer alan, altmışlı yıllarda inşa edilen Boğaz’a nazır bir apartman dairesi seçmiş yaşamak için kendine. Şu sıralar reytingleri çok iyi giden ve ATV’de ikinci sezonuna giren Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Meryem karakterine hayat veriyor. Aynı zamanda Ece Temelkuran’ın Bütün Kadınların Kafası Karışıktır kitabından uyarlanan tiyatro oyununda başrolde oynuyor. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olduktan sonra İstanbul’a taşınmış güzel oyuncu. Ayağının tozuyla da Kadın İsterse dizisinde rol kapmış. “Tiyatro benim için her zaman öncelikliydi. Ama geniş kitlelerce tanınmam uzun soluklu dizi olan Reşat Nuri Güntekin’in eseri Yaprak Dökümü’nde canlandırdığım Ferhunde karakteri ile oldu,” diye anlatmaya başlıyor salonundaki geniş kanepesinde otururken. Kucağında çok sevdiği kedisi Şati de uykuya daldı dalacak. “Bana dokuz yıldır yoldaşlık yapan can dostum bu,” diyor başını şefkatle okşarken.

Buraya Nişantaşı’ndan geçen haziran ayında taşınmış. 12 yıldır İstanbul’da yaşayan oyuncunun dördüncü evi olmuş. “Arnavutköy, Beşiktaş, Nişantaşı ve son durak Kuruçeşme. Ama en çok burayı sevdim galiba. İlk gördüğüm anda bana güzel bir duygu geçirdi ev. Daha önceki evlerimde ben toparlayıcı rolünde olmuştum. Belki de Oğlak burcu olma özelliğimden… Ama burada tam aksini deneyimliyorum her gün. Sanki bu ev beni toparladı ve içinde bu yüzden çok huzurlu hissediyorum kendimi. Deniz gören, güzel ışık alan ve aynayla kaplı böyle bir eve ihtiyacım varmış meğer benim. Hiçbir evimde kendimi bu kadar seyretmemiştim,” diye anlatmayı sürdürüyor gülümseyerek, salon duvarındaki aynayı işaret ederken. 

Yazı: Serra Akar
Fotoğraflar: Eren Teoman
Portreler: Serhat Hayri
Styling: Hande Rakıcı

Çekimin ve röportajın tamamı için derginizi bayilerden istemeyi unutmayın!

Eve pozitif bir enerji kattığını düşündüğü mumlar ise olmazsa olmaz onun için. Salonun köşesindeki içi beyaz kumla doldurulmuş ahşap geniş bir kasede ince uzun mumlar dikkat çekiyor. Buraya gelenlerin o mumlardan birini yaktığında tuttuğu dileğin gerçekleşeceğine inandığını söylüyor. Bu eve geçince birçok şeyi temize çekmeye karar vermiş. “Ben de buraya güzel ruhlu insanların güzel duyguları ile gelmesini diledim ve aynı güzel duygularla ayrılmalarını. Bu evde dilenen her şey gerçek olsun istedim. Bunu gerçekten çok arzu ettim ve galiba da oluyor,” diye anlatıyor. 

190m2’lik ferah evin, salona açılan modern tarzda bir mutfağı, üç geniş odası ve iki banyosu bulunuyor. Odalardan birini giyinme odasına çevirmiş. Eve özel yapılan mobilyalara ağırlıklı Mudo Concept, Haremlique, Vent Du Sud, Assouline, Paşabahçe, Vakko Home, Tepe Home ve Crate &Barrel’dan seçilmiş obje ve aksesuarlar uyumla eşlik etmiş. Tasarımlarını çok beğendiği arkadaşı Selay Kızılova’nın duvara asılı metal heykeli, Zerrin Tekindor ve Ebru Ceylan tabloları da bu eve renk ve neşe katan unsurların başında gelmiş. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI