Ana SayfaModaElsa Hosk İlk Jean Koleksiyonu Şerefine Stili Hakkında Konuştu

Elsa Hosk İlk Jean Koleksiyonu Şerefine Stili Hakkında Konuştu

Victoria’s Secret’in İsveçli meleği Elsa Hosk; J Brand için ilk koleksiyonunu hazırladı. Ünlü model, içindeki her parçayı istediğimiz bu koleksiyon vesilesiyle stili hakkında hakkında ipuçları verdi. 

Harika Jean hakkında: “Benim için harika bir Jean, tüm paket demek. Doğru kalıp, yıkaması, cool olması faktörü ve vücudumu güzel göstermesi önemli. Mesela bu koleksiyonda her kadının kendisini içinde harika hissedebileceği bir çalışma yapmak benim için önemliydi. Denim kişiseldir!”

İdeal Denim Silüeti: “Bence bol denimler içinde uzun süre yaşayabilirim. 70’lerin geniş paça modellerine aşığım. Eğer gündelik bir stil yakalayacaksam düz kesimleri tercih ediyorum.”

Stilini nasıl tanımlıyor?: “Karıştır ve eşleştir, vintage ve tasarımcı parçalarını bir arada kullanmak, rahat ve farklı!”

Koleksiyondan favori parçası: “Seçmesi zor ama 80’ler tarzındaki deri pantolonlar derim!”

Nasıl Kombinler: “Bu tarz jeanleri küçük crop toplar, sweatshirtler, sneakerlar ya da bol bantlı topuklularla kullanırım.”

Sosyal medyada moda influencerı haline gelmesi hakkında: “Bu konuda bir sorunum yok çünkü modayı seviyorum! Vintage parçalar bulmayı ve onları dolabımdaki tasarımcı parçalarıyla karıştırmayı seviyorum.20 dolarlık vintage elbiseyi Vuitton chunky sneaker ile kombinliyorum. İşte bu benim favori giyim şeklim. Ayrıca bolca renk kullanıyorum çünkü beni mutlu ediyor!”

Instagram postları hakkında: “Postlarımı planlamıyorum, paylaştığım her şey organik. Cool bir kare yakalarsa, koyuyorum. Hiçbir kareye 5 dakikadan fazla harcamıyorum. Bence bu daha gerçek kılıyor!”

Şu anda dolabı: “Çok fazla eşya var! Ama bu aralar en çok oversize blazer ceketler, basit bantlı sandaletler, vintage Chanel ve yeni Prada’lar var!”

Yılların modeli olarak etkili poz vermenin sırrı: “Doğru açınızı ve ifadelerinizi bilin!”

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI