Ana SayfaModaEmily in Paris Dizisinin Gerçek İkonu Sylvie'den Stil Dersleri

Emily in Paris Dizisinin Gerçek İkonu Sylvie’den Stil Dersleri

Sylvie'nin stilini tam olarak "çabasız şıklık" kelimeleriyle tanımlayabiliriz. Feminen bir tarza sahip olan Sylvie, takımlara kombinlerinde sıkça yer veriyor. Bunlar genellikle rahat kalıplarda oluyor ve renklerde nötr tonlar tercih ediliyor.

Sylvie zaman zaman iddianın dozunu artırarak kendi stiline adapte ediyor. Metalik bir takımı yeşil ipek gömlek ile tamamlamak gibi!

Beyaz gömlekler ve zarif bluzlar Sylvie'nin stilinin vazgeçilmezlerinden. Bunları kalem eteklerle ya da kumaş pantolonlarla tamamlamayı seviyor.

Sylvie metalik kumaşları kombininde kullanmayı seviyor. En sık kullandığı aksesuarların başında ise geniş kemerler geliyor. Takı konusunda tercihi ise çoğunlukla abartısız gold takılar oluyor.

Ceket- elbise takımlar ise Sylvie'nin imdadına davet stili söz konusu olduğunda yetişiyor. Bu tarzda da kendi zevkini yansıtarak sadeliğini konuşturuyor.

Stilinde renkli dokunuşlar yapması Sylvie'nin sevdiğimiz özelliklerinden. Siyah dantel bir midi elbise üzerine mor kaban tercih ederek fark yaratabiliyor.

Siyah straplez elbise hemen her özel günün kurtarıcısıdır! Sylvie bu görünümü iddialı küpeler ve adeta bir antik tanrıça gibi kullandığı şal ile destekliyor.

Sylvie'nin en sevdiği desenlerin başında alışılmışın dışında renk ve kullanımlarla göze çarpan hayvan desenleri geliyor. Bunları bluz ya da çanta gibi aksesuarlarda kullanabiliyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI