Ana SayfaTeknolojiEn Havalı 7 Küçük Aygıt

En Havalı 7 Küçük Aygıt

Son teknolojiyi takip etmek bir meydan okuma olabilir. Bırakın bu sefer biz sizin yerinize bu işi yapalım. İşte 2017’nin en havalı küçük aygıtları…

Eğer telefonunuzda, bizim gibi, binlerce fotoğraf saklıyorsanız Picture Keeper sizin için bir gereklilik. Bu eşsiz USB yedekleme cihazını doğrudan telefonunuza veya tabletinize takarak tüm fotoğraflarınızı içine kaydedebilirsiniz. En iyi yanı ne mi? Aygıt fotoğrafları sizin klasörlediğiniz şekli ile saklıyor.

Aydınlatmanın sağlığımız ve iyi hissetmemiz üzerindeki etkileri hakkında bilgi edindikçe Helia’ya yatırım yapmak da son derece akıllıca görünüyor. Kişisel aydınlık tercihinize göre BlueFREE LED ışığı yayan Helia’nın müzelerde ve lüks mağazalarda kullanıldığını da ekleyelim.

Her 3 yetişkinden 1’i alarmını defalarca erteliyor. Bu gerçek üzerine tasarlanan Ruggie, ilk alarmlı kilim olma özelliği taşıyor. Alarmı kapatmak için yataktan çıkmanız ve halının üzerine basmanız uyanma garantisi sağlıyor.

Güzellik, ışık ve sesi bir araya getiren yüksek teknoloji Viio Mirror, dokunmatik ekranı ile size kolaylık sağlarken evinize de şıklık getiriyor.

Makyaj yapan herkes sabahları fondöten sürerken ne kadar çaba sarf edilmesi gerektiğini de bilir. Toz veya likit fondöten ile kullanılabilen blendSMART, daha az ürünle daha etkileyici sonuç almanızı sağlıyor.

Güneş enerjisi ile çalışan ilk üç boyutlu ses kalitesindeki hoparlör ile tanışın: Lemon. Kickstarter’da 100.000 Dolar’dan fazla yatırım alan ve NASA teknolojisi ile üretilen cihaz, güneşten aldığı enerjiyi mükemmel müziği dinlemeniz için dönüştürüyor.

Dünyanın ilk akıllı kaskı olma özelliği taşıyan Lumos, fren ve dönüş sinyalleri ile entegre ışık yayıyor. Kask yavaşladığınızı algılayarak ışıklarını kırmızıya dönüştürüyor. Su geçirmez olması ve şarj edilebilir pillerle kullanılması şehir hayatı için büyük konfor sağlıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI