Ana SayfaYaşamEn Hayırsever 10 Ünlü İsim

En Hayırsever 10 Ünlü İsim

Portia de Rossi, eşi Ellen DeGeneres'in 60. doğum günü şerefine kurduğu 10 milyon dolarlık bir vahşi yaşam fonu ile bu listede önemli yer edinen ünlülerden.

One Direction'un Louis Tomlinson'u hasta çocuklara rutin olarak para bağışlıyor.

Shonda Rhimes, sanat topluluklarını desteklemek için kazandığının büyük bir bölümünü sektöre geri yatırıyor.

Miley Cyrus, evsizleri ve LGBTQ + gençlerini desteklemek için Happy Hippie Vakfı'nı kurdu.

Bill Gates ise yaptığı farklı yardımlar ile hayatı boyunca şimdiye kadar 50 milyar dolar bağışa ulaşmış durumda.

Böyle bir listede Oprah'ın yer almayacağını düşünmemişsinizdir. Oprah hayatı boyunca eğitim amaçlı hayır kurumlarına yaklaşık 400 milyon dolar bağışladı. Oprah'ın en büyük çabalarından biri, Oprah Winfrey Liderlik Akademisi Vakfı tarafından finanse edilen Güney Afrika'daki Kızlar için Oprah Winfrey Liderlik Akademisi.

Lebron James'in kurucusu olduğu The LeBron James Family Foundation, çocuklar için devrim niteliğinde akademik bir deneyim sağlamak üzere Akron Public Schools ile işbirliği yaparak büyük bir hareket başlattı. James'in vakfı okul katılımcısına ücretsiz öğrenim, yemek, ebeveynler ve mezunlar için Akron Üniversitesi dersleri veriyor.

One Direction üyesi Harry Styles geçtiğimiz sene turneye çıktığı ilk solo albümünü tanıtırken, aynı zamanda bilet satış ve gelirlerin bir kısmını bağış olarak veriyordu. Variety'ye göre 1.2 milyon dolardan fazla bağış yaptı.

Harry Potter serisinin yazarı J.K.Rowling, kendi kar amacı gütmeyen kuruluş olan Lumos'u kurdu. Bu internet sitesi, dünyanın dört bir yanındaki yetimhanelerde yaşayan sekiz milyon çocuğa yardım eli uzatıyor.

Barack ve Michelle Obama, 2014 yılında Obama Vakfı'nı kurdu. Vakıf Forbes'a göre hayır kurumunlarına 1 milyon dolar bağışladı.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI