Ana SayfaModaErkeklerde Oje Trendi Maleart İle Tanışın

Erkeklerde Oje Trendi Maleart İle Tanışın

Instagram’ı tümüyle ele geçiren #Maleart trendi ile tanışın! Bu kez erkek yıldızlarda gördüğümüz nail art görünümleri; Instagram’dan kırmızı halıya, her yeri ele geçirmeye hazır.

Erkeklerde cesur nail art görünümlerini gördüğümüz trendin bu kadar revaçta olmasını sağlayan kişi ise; müzikte olduğu kadar erkek modasına yön vermesiyle de tanınan A$AP Rocky. Erkekte oje trendini yeniden gündeme getiren A$AP Rocky, yaratıcı nail art görünümleriyle her zaman şaşırtmayı başarıyor. 

A$AP Rocky, Paris Moda Haftası'ndaki nail art görünümüyle de çok kounşulmuştu. 

Geçmişte David Bowie ve Kurt Cobain gibi ikonları sık sık ojeyle görüyorduk. Günümüzde ise Maleart veya "The MANicure" olarak tanımlayabileceğimiz; erkeklerde oje ve nail art trendinin bir diğer güçlü temsilcisi ise Harry Styles

Harry Styles başta olmak üzere pek çok ünlü erkeğin manikürünü yapan tırnak artisti Britney Tokyo; "Bu kültür eskiden Sex Pistols gibi punk ikonlarından geliyordu. Ama günümüzde artık rapper ve trap artistlerinde görüyoruz." diyor. 

Fotoğraf: Instagram/@jennynails – Harry Styles'ın tırnakları

Tokyo sözlerine devam ediyor: "Harry Styles tırnaklarında nasıl istersem çalışabileceğimiz söyledi. Yani Japon Omakase stili bile nail art yapabilirdim!. Bence stil sahibi olan şey; 'erkeklere mavi, kızlara pembe' mantığının da dışına çıkmak.Renkleri tersine çevirmek ve cinsiyet normlarını yıkmak, ortaya daha ilginç bir sanat koymanızı sağlıyor. "

Fotoğraf: Instagram/@britneytokyo – Harry Styles'ın tırnakları

Anwar Hadid de nail art seven erkeklerden. Hatta sevgilisi Dua Lipa ile aynı tırnak artistini tercih ediyorlar. Çift, pastel tonlarında nail art çalışmalarını tercih ediyor.

Fotoğraf: Instagram/@nailsbymei

Post Malone da #Maleart trendini kırmızı halıda es geçmeyen ünlü rapperlardan biri. 

Nails by Mei'nin kurucusu Mei Kawajiri, ünül isimlerde MANicure'un en tanınan isimlerinden. Birlikte çalıştığı isimlerden ASAP Ferg; neon saçları ve uyumlu tırnaklarıyla Dennis Rodman'ı andırıyor.

Fotoğraf: Instagram/@nailsbymei

Müzikte olduğu kadar moda sahnesinde de sıklıkla gördüğümüz Machine Gun Kelly; genelde rock yıldızları gibi tek renk veya altın nail art görünümlerini tercih ediyor. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI