Ana SayfaYaşamEtnia Barcelona Türkiye'de

Etnia Barcelona Türkiye’de

Özgün ve kaliteli tasarımlarını dünyanın dört bir noktasına ulaştıran ve Ant Optik aracılığıyla Türkiye ile tanışan Etnia Barcelona; kurulduğu tarihten bugüne ergonomik ve orijinal tasarımlarını sanatsal yaklaşımlarla farklılaştırarak her tarza uygun gözlüklerin bulunduğu koleksiyonlar oluşturuyor. Gözlük modasına yön vererek geliştirdiği koleksiyonlar ile dünya markalarına da ilham olan Etnia Barcelona,  geçmişin izlerini geleceğin trendleri buluşturarak yepyeni tarzlar ortaya koyuyor.

Kaliteli ve şık gözlük modelleriyle her sezon öne çıkan Etnia Barcelona; marka hikayeleriyle de sektöre farklı bir soluk katıyor. Yeni koleksiyonunda sanat ve anarşiyi buluşturan global marka, üzerine titrediği son gözdesinin ilk dünya lansmanını İstanbul’da gerçekleştirdi.

Avrupa’da ilk 5’te bulunan Etnia Barcelona, markanın DNA’sını ‘renkler, kültür ve kalite’ olarak vurguluyor. İsmini etnik kavramından alan marka, birçok etnik kültürün bir bayrak altında toplanmış hali… İlhamını renklerden alan Etnia Barcelona, 500’den fazla rengi, 1000’den fazla güneş gözlüğü tasarımında kullanıyor. Renk pigmentlerini yüzde 100 koton materyal olan çerçevelere yansıtan Etnia’da, hiçbir gözlük bir diğerinin aynısı olmuyor. Gözlük camlarında da yüzde yüz mineral kullanan marka çizilmez yapısı ile kalitesini ortaya koyuyor.

Dünyaca ünlü gözlük markasının son kuşak temsilcisi David Pellicer; “Renklerden aldığımız ilhama sanat eli değdi; sanat dokunduğu her şeyi, her zaman olduğu gibi güzelleştirdi. Klasikleri yeniden keşfettik, keşif maceralarını dünyaca ünlü fotoğrafçılarla çalışarak resmettik. İnanılmaz güzellikte ve farklılıkta imaj fotoğrafları ile “Be An Artist” serisini hazırladık. Be An Artist sanat ve kargaşanın buluştuğu özel bir koleksiyon.” dedi.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI