Ana SayfaSağlıkEvde Uygulayabileceğiniz 10 Yeşil Güzellik Bakımı

Evde Uygulayabileceğiniz 10 Yeşil Güzellik Bakımı

Eğer yeşil besinlerle aranız iyiyse, tamamen doğal içeriğe sahip olan bu güzellik rutinlerine bayılacaksınız. Favori besinlerin cildi koruyan karakteristikleri ile hazırladığımız bu 10 bakım önerisini denemeye bir an önce başlamanızı öneririz.

Yeşil çay iki güzellik içeriğine sahip: antioksidanlar ve kafein. Bir fincan yeşil çay yapıp buzdolabında bekleterek serin bir şekilde tüketebilirsiniz.

Sabahları gözaltı şişliği ile mi uyanıyorsunuz? Bu eski salatalık göz maskesi hilesi gerçekten işe yarıyor. Antioksidan ve flavinoid içeren sebze, doğal bir şişlik indirici.
 

Yemek yaparken kullandığınız doğal zeytin yağının nemlendirme özelliği olduğunu biliyor muydunuz?
 

Bu tropik meyve size dakikalar içinde daha canlı bir cilt sunma özelliğine sahip. Kabuklarını soyarak püre haline getirdiğiniz kiviyi yoğurt ve hindistancevizi yağıyla karıştırarak pul pul dökülen cildiniz için ideal bir tedavi yöntemi hazırlayabilirsiniz.
 

Elma sirkesi mutfaklarımızın vazgeçilmezi. 1/4 oranında elma sirkesi ve ^/4 oranında su ile hazırlayacanız karışım ise saçlarınıza parlaklık kazandıracak bir kür. Karışımı saçınızı şampuanladıktan sonra saç diplerinize masaj yaparak uygulayın ve durulayın.
 

Evde yeşil üzüm ile bir güzellik kürü uygulamak için onu bal ve yoğurtla karıştırın ve cildinize sürün. Üzümün asit dengesi cildinizi yağlanmaktan koruyacaktır.
 

Bu favori kokteyl süsü güzellik rutininizin vazgeçilmesi olabilir. Şeker, zeytin yağı ve lime posasından elde edeceğiniz jeli duşta uygulamayı ihmal etmeyin.
 

Kavun içerdiği C vitaminin yanı sıra zengin antioksidan yönü ile cilt maskesi olmak için ideal.
 

Bundan sonra salata hazırlarken kullandığınız naneden birkaç yaprak ayırın ve onu gül suyu ile karıştırarak bir macun elde edin. Cildinizdeki hasar görmüş bölgelere sürün, 10 dakika beklettikten sonra durulayın. Mentol doğal yöntemlerle kızarıklığı ve kabarıklığı alacaktır.

Yarım avokado, bir yumurta sarısı ve bir yemek kaşığı zeytin yağı ile hazırlayacağınız karışım saçlarınızı güçlendirir. Karışımı saçlarınıza sürün ve duş bonesinin içinde yarım saat kadar beklettikten sonra saçlarınızı durulayın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI