Ana SayfaYaşamEylül Ayında Vizyona Girecek 6 Merak Uyandıran Film

Eylül Ayında Vizyona Girecek 6 Merak Uyandıran Film

It: Chapter Two

Korku filmi severlerin zaten radarında olduğunu düğündüğümüz It: Chapter Two eylül ayında sinemada! Stephen King'in unutulmaz romanından beyazperdeye uyarlanan filmin devam halkası sizi korkuya boğmaya devam edecek. Yetişkinler bir kez daha korkunç palyaçoyla karşı karşıya kalıyor! Filmin kadrosu da bir o kadar göz alıcı: Jessica Chastain, James McAvoy ve Bill Skarsgard.

Vizyon tarihi: 6 Eylül 2019

Billionaire Boys Club

80'lerin ortasında varlıklı bir mirasyedi olan Joe Hunt, tıpkı kendisi gibi zengin bir grup gençle birlikte daha çok kazanmak ve popülarite edinmek için Billionaire Boys Club'ı kurarlar. Ancak işler pek planladıkları gibi gitmeyecektir. Filmin oyuncu kadrosunda Kevin Spacey, Ansel Elgort ve Emma Roberts gibi isimler bulunuyor.

Vizyon tarihi: 6 Eylül 2019

Hustlers

Yılın merakla beklenen filmlerinden birisi de Hustlers. Film Wall Street müşterilerine şantaj yapmak için bir araya gelen eski bir striptiz kulübü çalışanlarının hikayesini anlatıyor. Ekip liderine baktığımızda Jennifer Lopez'i görüyoruz. Lopez'e kadroda Lili Reinhart, Constance Wu gibi isimler eşlik ediyor.

Vizyon tarihi: 13 Eylül 2019

Rambo: Last Blood

Rambo hayranları ekran başına! Popülaritesi azalsa da bir klasik olduğu gerçeği yadsınamaz. Rambo: Last Blood'da, beladan uzak durmaya çalışan Rambo'nun günün birinde arkadaşı Maria'nın torununun kaybolduğu haberini alması üzerine atıldığı maceraları izleyeceğiz. Aksiyona doymaya hazır olun.

Vizyon tarihi: 20 Eylül 2019

Ad Astra

Bilimkurgu özlemimizi giderecek bir filme hazır mısınız? Üstelik başrolde Brad Pitt'i izleyecek olmak da cabası! Ülkemizde Yıldızlara Doğru ismiyle vizyona girecek film, bir astronot olan Roy McBride'ın yolculuğunu konu alıyor. Bu yolculuk insan varlığının doğasına ait bazı sırları da ortaya çıkaracak.

Vizyon tarihi: 20 Eylül 2019

Vox Lux

1999'da iki genç kız kardeş Celeste ve Eleanor kurtuldukları büyük trajediden esinlenerek etkileyici bir müziğe imza atarlar. Özellikle de Celeste şöhret basamaklarını hızla tırmanarak bir pop yıldızı haline gelir. Bu durum Celeste'in masumiyetini de kaybetmesine yol açar. Başrolde Natalie Portman ve Jude Law'ı izleyeceğimiz film tanıtımlarından da gördüğümüz üzere etkileyici sahne görüntülerine imza atmış gibi görünüyor.

Vizyon tarihi: 27 Eylül 2019

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI