Ana SayfaDefileFarnaz Salmani'den Görkemli Vintage Gecesi

Farnaz Salmani’den Görkemli Vintage Gecesi

Farnaz Salmani Sonbahar/Kış 2020 defilesinde, yaşadığı döneme damga vuran, ikonik stilini cesur detaylarla birleştiren kadınların dünyasından ilham alan 32 look podyuma çıktı. Cesur, iddialı ve farklı olmaktan korkmayan kadınların dünyasını yansıtan koleksiyonda zengin renk paleti, fiyonk ve floral desenlerle beraber aksesuarlar da oldukça dikkat çekti. Koleksiyonda bulunan çanta ve çoraplar ise, koleksiyonun vintage ruhunu ve döneminin parti kadınının cesaretini müthiş bir harmoni içerisinde sembolize ederek moda severlerin beğenisine çıktı.  

2020 yılında ilk ayakkabı koleksiyonunu moda severlerin beğenisine sunan Salmani, ilk defa gerçekleştirdiği Sonbahar/Kış 2020 defilesi için özel olarak hazırladığı ayakkabı tasarımlarıyla da oldukça ilgi çekti.  

Farnaz Salmani Sonbahar/Kış 2020 defilesinin koreografisi ve prodüksiyonu Uğurhan Akdeniz Event Design & Production üstlendi. Defilenin makyajı MAC profesyonel makyaj artistlerine, saç tasarımları ise Mehmet Tatlı ekibine ait. Defilenin styling’i ise Oğuz Erel imzası taşıyor.

Farnaz Salmani’nin koleksiyonlarına, Nişantaşı Showroom’unun yanı sıra, farnazsalmani.com’dan da ulaşabilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI