Ana SayfaYaşamGame of Thrones Nasıl Bitti?

Game of Thrones Nasıl Bitti?

Daenerys Targaryen

Gözünü bürüyen taht ve güç hırsıyla Westeros’ta kıyım yaratan Dany büyük aşkı Jon Snow tarafından öldürüldü. Jon, Demir Tahtın yanında Dany ile paylaştıkları ateşli bir öpücüğün ardından onu kalbinden bıçaklayarak öldürdü.

Drogon

Daenerys’in hayatta kalan son ejderhası Drogon, annesinin ölümünün ardından Demir Tahtı alevleriyle eriterek yok ediyor. Daha sonra Daenerys’i alıp uzaklara doğru havalandı.

Jon Snow

Jon, Daenerys'in ölümünden ötürü Lekesizler tarafından tutsak edildi. Ancak lordların verdiği kararla idam edilmesinin önüne geçilerek yaşamasına şart olarak gece nöbetine dönmesi istendi. Jon Duvara ulaştı; ancak artık yedi krallık için savaşmayı bırakarak Tormund’a katıldı. Son karede Kuzey'e doğru ilerlediklerini gördük.

Bran Stark

Bran Westeros lordlarının ve leydilerinin ortak kararı üzerine altı krallığın yöneticisi olarak Kral oldu.

Sansa Stark

Bran’in yedi krallığın yöneticisi olması beklenirken yıllarca süren savaşlar sonunda Kuzey bağımsızlığını kazandı ve kraliçesi de Sansa Stark oldu.

Arya Stark

Tüm haritalar Westeros’ta son buluyor. Ve Arya Westeros'un batısında neler olduğunu keşfetmeye karar vererek bir yolculuğa çıktı.

Tyrion Lannister

Tyrion yeni kral Bran tarafından serbest bırakılarak Kralın Eli görevine getirildi. Böylece, sevgilisini ve babasını öldürmesinin, Daenerys’in ordusunu Westeros'a getirerek halkı katletmesine neden olmanın bedelini ödeyecek.

Grey Worm

Gri Solucan kaybettiği sevgilisi Missandei'ye verdiği sözü yerine getirerek Naath’a gitti.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI