Ana SayfaDefileGiambattista Valli x H&M Podyumundan Öne Çıkanlar

Giambattista Valli x H&M Podyumundan Öne Çıkanlar

İkinci Giambattista Valli x H&M defilesi geçtiğimiz gün Roma’da gerçekleşti. İşte Kendall Jenner’ın da yürüdüğü defileden öne çıkanlar…

Defilenin ardından konuklar Via del Corso’dan geçerek Roma’nın zamansız bir görkem ve zarafet içeren diğer bir önemli yapısı olan Grand Hotel Plaza’ya geçtiler ve Peggy Gou, Seth Troxler ve Clara3000’in yer aldığı DJ grubu Circoloco’nun çaldığı after party’ye katıldılar.

Giambattista Valli x H&M koleksiyonunun zamansız, her ana uygun ve çabasız parçaları; modellerin, farklı kişiliklerin ve sokağın havasını yansıtan gerçek Romalı'ların boy gösterdiği pembe bir podyumda hayat buldu. Gösteri, Kendall Jenner’in Giambattista Valli x H&M kampanyasında giymesiyle popüler olan kırmızı elbisesiyle çıktığı olağanüstü finalle son buldu. Konuklar arasında Troye Sivan, Sofia Carson, Alexa Demie, Halima Aden, H.E.R, Cameron Monaghan, Chiara Ferragni ve Chris Lee yer alıyordu ve hepsi de koleksiyondan parçalar giyiyordu.

Dün geceki Giambattista Valli x H&M defilesine Valli Kızları, Valli Erkekleri ve konuklar katıldı. Roma’nın en önemli tarihi yapılarından Palazzo Doria Pamphilj’yi arka plan olarak kullanan eklektik bir etkinlik. Göz alıcı görkemi, eşsiz sanat koleksiyonu ve Roma’ya özgü umursamazlığı; bu harika koleksiyonun özgür ruhunu, müthiş tasarımlarını ve sofistike havasını öne çıkardı.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI