Ana SayfaModaGigi Hadid Ve Kate Moss İşbirliği

Gigi Hadid Ve Kate Moss İşbirliği

1997’de Prenses Diana’nın Vanity Fair dergi çekimini yapan başarılı fotoğrafçı Mario Testino bu sefer Gigi Hadid ve Kate Moss ile çalıştı.

 Siyah beyaz fotoğraf çekimleri markaya nostarjik bir hava kattı.
Gigi çekimin bir karesinde markanın yaklaşık 1800 bin TL değerindeki beyaz ve üzeri taşlı deri ayakkabısını giyerken Kate Moss ise yaklaşık 2000 bin TL  değerindeki saten topuklu ayakkabısıyla poz verdi.
 Diğer bir karede güzel modeller simsiyah giyinerek markanın 2500 bin TL değerindeki siyah deri botlarını model Jordan Barret’in üzerine koyarak poz verdiler. 
Stuart Weitzman markası daha önce Gisele Bündchen ve Natalia Vodianova gibi süper modellerle çalışmıştı.

Gigi Hadid Instagram hesabında Kate Moss’a olan hayranlığını paylaştığı fotoğraflarla dile getirdi.

Gigi siyah beyaz çekimlerin bir karesinde markanın yaklaşık 1800 bin TL değerindeki beyaz ve üzeri taşlı deri ayakkabısını giyerken Kate Moss ise yaklaşık 2000 bin TL  değerindeki topuklu ayakkabısıyla poz verdi. Siyah beyaz fotoğraf çekimleri markaya nostaljik bir hava kattı.

Diğer bir karede güzel modeller simsiyah giyinerek markanın 2500 bin TL değerindeki siyah deri botlarıyla poz verdiler. Model Jordan Barret karenin siyah beyazlığına renk kattı.

Çekimin gizli kahramanı ise fotoğrafçı Mario Testino. Ünlü isimlerle çalışan isim 1997'de Prenses Diana'nın Vanity Fair dergi çekimini yapmasıyla çok anılıyor. 

Stuart Weitzman markası daha önce Gisele Bündchen ve Natalia Vodianova gibi süper modellerle çalışmıştı.

Gigi Hadid Instagram hesabında Kate Moss'a olan hayranlığını paylaştığı fotoğraflarla dile getirdi.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI