Ana SayfaSağlıkGüven Duygumuzu Nasıl İyileştiririz?

Güven Duygumuzu Nasıl İyileştiririz?

Flört Etmeye Ara Verin

İlişki uzmanlarının bu konudaki ilk önerisi biraz yalnız kalmanız gerektiği yönünde. Flörtlere, ilişkilere, buluşmalara biraz ara vermek önemli. Böylece ihanetin sizdeki kötü etkilerini temizlemeniz için kendinize zaman ayırmış olacaksınız. Aksi takdirde yaralarınızı sarmadan, korkularınızdan arınmadan yeni bir ilişkiyi sağlıklı şekilde yürütmeniz zor olacaktır.

Ağırdan Alın

Kendinizi artık birini tanımaya hazır hissettiğinizde, yeni flörtünüzü tanımak için zaman ayırın. İlişkiyi ilerletmek için acele etmeyin. Zira birini iyi tanımadan onun güvenilir olup olmadığını bilemezsiniz. Sık vakit geçirin, bu karşınızdaki yeni kişiyi tanımanıza yardımcı olacaktır.

Gözlemleyin

Güveni geliştirmenin tek yolu, zaman içindeki davranışları gözlemlemektir. Karşınızdaki size kendinizi iyi hissettirebilir. Çok çekici, eğlenceli birisi olabilir. Ancak tutarlı, dürüst ve verdiği sözleri tutan birisi güvenmeye değer demektir. Söz verdiği zamanda mı arıyor? Verdiği sözleri ertelemiyor mu? Bunları gözlemlemeniz yararlı olacaktır. Gözlem kısmı biraz zaman alacakt ama emin olun buna değecek.

Üzüntünüzü Güçlenmek İçin Kullanın

Hayatta kötü şeyler yaşadığımızda bunlardan önemli dersler çıkarmak her zaman en iyi arınma yöntemidir. Mağdur hissetmektense güçlenmek, bu iyileşme sürecinin bir parçası. Bizi olduğumuzdan güçlü kılmak için deneyimlerimizi kullanmak akılcı bir yöntem olacaktır.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI