Ana SayfaGüzellikGüzellik İlhamı: Taylor Swift'in Fransız Balıksırtı Saç Örgüsü

Güzellik İlhamı: Taylor Swift’in Fransız Balıksırtı Saç Örgüsü

Evermore gerçek bir sonbahar- kış sezonu albümü. Hal böyle olunca o ruh albüm kapağına da yansıyor. Taylor Swift'i ormanlık alanda kareli kabanı ve Fransız balıksırtı saç örgüsüyle görüyoruz! Makyajda da soğuk havaların romantik esintisi yakalanmış.

Özellikle pandemi nedeniyle sıkça evde vakit geçirdiğimiz şu dönemde Taylor Swift bizlere, ev topuzu haricinde bir saç modeli daha denemek için ilham veriyor!

Taylor Swift'in daha çok "balıksırtı" adıyla bilinen Fransız örgüsü saç modelinin inceliklerine gelecek olursak:

Taylor'ın saç modelinin öncelikle yeni yıkanmış bir saçta bu salaş etkiyi veremeyeceğini söyleyebiliriz. Saçlarınızı yıkadıktan bir gün sonra bu modeli denerseniz daha benzer bir görünüm yakalayabilirsiniz. Temiz saça uygulamak istiyorsanız deniz tuzu spreyinden yararlanabilirsiniz.

Bu modeli bu kadar havalı kılan şey kıvırcık saç tutamlarının çabasızca dağılması. Bu nedenle saçlarınızda herhangi bir ısıl işlem yapmadan, doğal hallerine saç köpüğü uygulayıp dalgalarınızı ve buklelerinizi belirginleştirerek işe başlayabilirsiniz.

Saç uçlarının kırık görünmemesi için yalnızca uç kısımdan iki- üç parmaklık bir kısmı düzleştirebilirsiniz. Ardından şakak hizasından üç ince tutam ayırarak örmeye başlayın ve her örgüyü tamamladıktan sonra sağ ve soldan sırayla diğer saçları da ekleyerek örgüyü tamamlayın.

Küçük lastik tokalarla örgüyü sonlandığı yere sabitleyin. Taylor gibi beyaz/ krem renkte lastik tercih edebilirsiniz. Saç modelini oluştururken yanlardan ve önlerden çıkan küçük tutamları, bebek saçlarını önemsemeyin. Örgüyü tamamladıktan sonra avucunuza deniz tuzu spreyi sıkın ve iki elinize yedirerek bu dağılan tutamlara dalgaları destekleyecek şekilde sürün.

Çabasız zarafeti yansıtan bu romantik saç modeli, ayrıca saçlarınızın kırılmasını da önleyecek. Sıkı topuzların oluşturduğu baş ağrılarına da veda edeceksiniz!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI