Ana SayfaYaşamHaziran Ayında Başlayacak 7 Yeni Dizi

Haziran Ayında Başlayacak 7 Yeni Dizi

American Princess

Lifetime'da yayınlanacak yeni komedi dizisinin arkasındaki isim Weeds ve Orange Is the New Black dizilerinin yaratıcısı olan Jenji Kohan. Dizi düğün gününde aldatıldığını öğrenen ve düğünü terk eden sosyetik bir kadının maceralarını konu alacak.

Yayın tarihi: 2 Haziran

NOS4A2 

Stephan King'in oğlu Joe Hill'in aynı adlı kitabından uyarlanacak dizi korku dizilerini sevenlere yepyeni bir seçenek sunacak.

Yayın tarihi: 2 Haziran

Tales of the City

Armistead Maupin'in kitaplarından esinlenerek hazırlanan dizide Laura Linney ve Ellen Page gibi tanıdık simaları izleyeceğiz.

Yayın tarihi: 7 Haziran

Jett  

Dizide Carla Gugino'nun canlandıracağı hapisten yeni çıkmış birinci sınıf bir hırsız olan Jett'in hikayesini izleyeceğiz.

Yayın tarihi: 14 Haziran

Los Espookys  

HBO'nun yeni dizisine merhaba deyin.

Yayın tarihi: 14 Haziran

Too Old to Die Young  

Miles Teller'ın rol alacağı dizide Los Angeles'ın yer altı dünyasındaki sıradan katillerin, şehrin samuraylarına evrilme hikayesini izleyeceğiz. 

Yayın tarihi: 14 Haziran

Euphoria

En son The OA dizisinde karşımıza çıkan Zendaya'nın yeni başrol dizisi Euphoria pek çok kişinin merakla beklediği HBO yapımları arasında. Dizi bir grup lise öğrencisinin hikayesini uyuşturucu, seks, aşk, arkadaşlık ve sosyal medya konuları üzerinden işleyecek.

Yayın tarihi: 16 Haziran

Grand Hotel 

Dizi Miami Beach'i işleten bir ailenin dramını ele alacak.

Yayın tarihi: 17 Haziran

Years and Years

HBO'nun yeni dizilerinden Years and Years'ın 6 bölüm olması planlanıyor.

Yayın tarihi: 24 Haziran

The Rook

Daniel O'Malley’in aynı isimli romanından uyarlanacak dizide, paranormal güçler tarafından takip edilen genç bir kadının maceralarını izleyeceğiz.

Yayın tarihi: 30 Haziran

The Loudest Voice

Yeni Showtime dizisi Fox News’un kurucusu Roger Ailes'ın hayatını konu alacak. Roger Ailes'a hayat verecek oyuncu ise Russell Crowe. Ayrıca dizide Naomi Watts, Sienna Miller gibi isimleri de izleyeceğiz.

Yayın tarihi: 30 Haziran

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI