Ana SayfaSağlıkİlişkideki Tehlike Sinyalleri

İlişkideki Tehlike Sinyalleri

Buluşmamak için bahaneler havada uçuyorsa ve size zaman yaratmak  atomu parçalamak kadar çok zor bir şeymiş gibi davranıyorsa dikkat. Bazı özel durumlar olabilir ya da partneriniz gerçekten zamanı doğru yönetemiyor da olabilir. Bunun ne kadar sıklıkta olduğuna bakın. Beraberken kaliteli zaman geçirip geçirmediğiniz de çok önemli.

Özellikle garsonlara, yaşlılara, çocuklara ve annesine nasıl davrandığı çok önemli. Partnerinizin çevresindeki kişilere davranışları ileride size nasıl davranacağı konusunda ipuçları veriyor. Sizin yanınızda yavru bir kediden farkı olmasa da, çevresindeki çoğu insana içindeki kaplanı gösteriyorsa bir kez daha düşünmenizi öneririz.

Bazı ilişkilerde flört döneminde her şey çok büyülüdür ta ki ilişki lafı araya girene kadar. Karşınızdaki bir ilişkiye hazır değilim diyorsa, gerçekten de öyledir bu durumda fazla sorgulamamanız lazım. Sizinle gelecek planları yapmıyorsa ya da yapıp gerçekleştirmiyorsa sanırım rotanızı yavaş yavaş değiştirmeniz gerekiyor. İsterseniz önce mantıklı bir şekilde konuşabilirsiniz ama karşınızdaki kişi yalnızlık konusunda ısrarcıysa yapacak bir şey yok. Ardında yatan geçerli ya da geçersiz sebepler ve korkularıyla onu baş başa bırakın. Siz güneşli günlere doğru yol alın.

Dış görünüşünüzü ya da davranışalarınızı kırıcı bir şekilde eleştiriyorsa, partnerinize bunun sizi üzdüğünü söyleyin. Sizi kırdığını söyledikten sonra  partneriniz tekrar kötü davranışlarına devam ediyorsa malesef ilişkinizin raf ömrü dolmuş.

Sizi ayrılmakla tehtid ediyorsa ve size şiddet uyguluyorsa hiç düşünmeden bu sağlıksız ilişkiye bir son verin. Bu süreçte bir terapistten yardım alabilirsiniz.

Bu yazımızdaki birden çok şeye evet dediyseniz, büyük ihtimal oldukça sağlıksız bir ilişkinin içindesiniz. Bu sağlıksız ilişki zamanla sizi de zehirleyecek. Sizi zehirlemesine izin vermeyin ve yaşadıklarınızdan ders çıkarın. Hiçbir şey için geç değil. Bu yaraların izi kalsa da sizi eskisinden daha güçlü ve olgun yapacak. Siz değerlisiniz ve mutlu yarınları hak ediyorsunuz. Sizi üzen ne varsa hepsine "Bye Bye" deyin. Gerçekten huzurlu bir hayat ve sağlıklı bir ilişkiye kapılarınızı açmak için sizi üzeni bırakın. Gitmesine izin verin ki gerçek mutluluğu yakalayın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI