Ana Sayfaİlişkilerİlişkinize İkinci Bir Şans Tanıdıysanız Bu Taktikleri Uygulayın

İlişkinize İkinci Bir Şans Tanıdıysanız Bu Taktikleri Uygulayın

Nedeni her ne olursa olsun ilişkinize ikinci bir şans verdiniz ve bu kez hem siz hem de partneriniz bunun yürümesini istiyor! Pekala, öyleyse hem siz hem partneriniz için önerdiğimiz bu tüyolara dikkat ederek bu kez daha iyi bir ilişki inşa etmeye ne dersiniz?

Birbirinize alan tanıyın 

Her iki taraf da aradan ne kadar süre geçmiş olursa olsun her zaman zamana ihtiyaç duyar. Yeniden bir araya gelmeniz her saniyenizi bir arada geçirip aradaki kayıp zamanı doldurmanız gerektiği anlamına gelmiyor. 

Ayrıca ayrılığınızın sırf can sıkıntısından sonlanıp sonlanmadığını anlamak için de harika bir seçenek bu. Doğru nedenlerle birbirinizi özlediğinize emin olun. 

Bunu bir yarış gibi görmeyin 

Yeniden birleşmeniz bir meydan okuma olmamalı. Bu bir futbol oyunu değil ve siz de intikam almak üzere rövanşa çıkmıyorsunuz. Amacınız karşılıklı büyüme ve çaba olmalı. Her anından keyif almaya bakın!

Her ikiniz de aradaki zamanı sorgulamayın 

Sizden ayrıyken ne yaptı? Kimlerle takıldı? Peki siz onu kıskandırmak için o sırada neler yaptığınızı anlatmak için can mı atıyorsunuz? Maalesef ki bunların hepsi her iki taraf için de can sıkıcı şeyler olabilir. Eğer yeniden bir ilişki kuracaksanız anlatmak için heyecanlandığınız şeyleri ağzının sıkılığından emin olduğunuz arkadaşlarınıza anlatıp eğlenebilirsiniz.  

Sorunlarınızın gerçekten düzeltilebilir olup olmadığını değerlendirin 

Tamam, eski sevgilinizi çok özlediğinize ve onu geri istediğinize eminsiniz. Ama bundan daha fazlası var: Ayrılma nedenleriniz gerçekten onaylanabilir miydi? 

İş ya da mesafe ile başlayan sorunlar yapılan araştırmalara göre ilişkilerde kolayca çözülen problemler arasında.  

Ancak, değerleriniz veya gelecek le ilgili planlarınız (çocuk sahibi olmak veya finalde nerede yaşamak istediğiniz gibi) konusunda daha büyük anlaşmazlıklarınız varsa; büyük olasılıkla bitiş çizgisinin aşağısında da uyumsuz olacaksınız. 

“Date” günlerinizi rahat tutun 

Yeniden birleştiğinizde eski ateşi yakalamak adına ekstra mum ışığı, ekstra kadife koltuklar veya ayrıca bir özel playliste gerek yok. Buluşmalarınızı rahat yerlerde; spontane şekilde gerçekleştirirseniz bu üzerinizde baskı yaratmayacaktır. 

İyi anılara odaklanın 

Tabii ki bahsettiğimiz şey; karşı tarafın aynı hataları yapmasını görmezden gelmek değil! Ama öte yandan birlikte negatif anılarınız varsa bunları hatırlatacak sohbetlerden kaçının.  

Sonuç olarak her iki taraf da gerçekten istiyorsa, her zaman ikinci şansı denemeye değer! 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI