Ana SayfaMagazinJustin Bieber: Kalbim Tamamen Senin

Justin Bieber: Kalbim Tamamen Senin

Dünyaca ünlü Kanadalı şarkıcı Justin Bieber, eski sevgilisi Hailey Baldwin’le nişanlanma haberlerini sosyal medya paylaşımıyla doğruladı. “Bir şey söylemek için bir süre bekledim ama dünya çok hızlı dönüyor” diye söze başlayan Bieber, “Hailey, seninle ilgili her şeyi çok seviyorum” dedi.

“Hayatımı, her bir parçanı tanımakla, seni sabırla ve nazikçe severek geçireceğim” diyen 24 yaşındaki şarkıcı, “Kalbim tamamen senin ve sen her zaman önceliğim olacaksın. Hailey Baldwin, sen hayatımın aşkısın ve hayatımını bir başkasıyla geçirmek istemezdim. Beni çok daha iyi yapıyorsun ve birbirimize çok iyi övgüler düzüyoruz” ifadesini kullandı.

“Bu çok komik çünkü artık her şey mantıklı görünüyor” diyen Bieber, “Erkek ve kız kardeşim bir başka sağlıklı evlilik görecekleri ve aynısını yapmak isteyecekleri için çok heyecanlıyım” notunu yazdı.

Bieber ayrıca, “Tanrı’nın zamanlaması mükemmel. Yedinci ayın yedinci gününde nişanlandık. Yedi rakamı, ruhani olarak mükemmel. Bu doğru, Google’a bakabilirsiniz” yorumunu yaptı.

“Bu arada ben plan yapmadım, Tanrı geleceğimizi güvenceye almak için iyi hissettiriyor” diyen ünlü şarkıcı, “Eş bulan kişi iyi bir şey bulur ve Tanrı’dan lütuf alır. Bu yıl ayrıcalık yılı” notunu düştü.

Bieber ve 21 yaşındaki ABD’li model Baldwin, Bahamalar’da nişanlandı. Gözlerden uzaktaki bu nişandan bir gün sonra Hailey’in oyuncu babası Stephen Baldwin, sosyal medya hesabından kızını ve Bieber’ı tebrik eden bir mesaj yazdı.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI