Ana SayfaYaşamKarafırın Hilltown'da Tatlı Yaz Etkinliğinden Keyifli Anlar

Karafırın Hilltown’da Tatlı Yaz Etkinliğinden Keyifli Anlar

Takipçilerimizle Hilltown Karafırın’da gerçekleştirdiğimiz Hilltown’da Tatlı Yaz etkinliğinden öne çıkan anlar yazımızda…

Karafırın Hilltown’da Trendus takipçileriyle oldukça keyifli bir etkinlik geçirdik.

Yenilenen konseptiyle Hilltown’daki şubesinde müşterilerine leziz deneyimler yaşatan Karafırın’da bir araya geldiğimiz misafirlerimiz; başlangıç olarak mekanın lezzetli limonatalarını tercih etti.

Yemek sunumundan önce Karafırın şefi yeni Karafırın konseptini, lezzet mottolarını ve menülerini anlatırken; Hilltown AVM yönetimi ise AVM’deki yeniliklere değindi.

Misafirlerimiz Karafırın’ın geniş lezzet menüsünden seçimlerini yaparken; yenilenen menü hakkında da bilgi aldılar.

Yerel lezzetlerden keyifli atıştırmalıklara, tatlılardan geniş kahvaltı menüsüne; birçok lezzeti eşsiz sunumuyla bir araya getiren Karafırın Hilltown,her damak tadına uygun lezzetlerini misafirleriyle buluşturuyor. İtalyan mutfağı klasiği pizzanın farklı yorumları olduğu gibi, Ketojonik beslenmeye uygun lezzetlerini de bulabileceğiniz bu menü tek kelimeyle kalpleri çalıyor!

Ana yemek sonrasında Karafırın’ın leziz tatlı menüsü ise çeşitliliği ve eşsiz tatlarıyla bu keyifli buluşmaya ve sohbetimize eşlik etti.

Ferah ambiyansı, renkli ve konforlu dekorasyonu ile ilgi çeken Karafırın Hilltown; bu zengin ve lezzet dolu menüsünü keyifle deneyimlemek isteyen konuklarını bekliyor.

#HilltowndaTatlıYaz

@karafirinhilltown

@hilltownavm

#karafirinhilltown 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI