Ana SayfaYaşamKarantinada Eşiniz veya Sevgilinizle Yapabileceğiniz Eğlenceli Şeyler

Karantinada Eşiniz veya Sevgilinizle Yapabileceğiniz Eğlenceli Şeyler

Koronavirüs izolasyonu her birimizi evlerde karantina sürecine taşıdı. Kimimiz yalnızlıktan çıldırıyoruz evet ancak bu süreçte bazı evli çiftlerin de aksine yalnızlığa ihtiyaç duyduğu dikkat çekiyor. 

Koronavirüsün ortaya çıktığı Çin'e baktığımızda virüsün etkisi azaldıkça evli çiftlerin boşanma oranının arttığı gözlemlendi. 

Siz de ilişkiniz ya da evliliğiniz bu süreçte zarar görsün istemiyorsanız partnerinizle evde yapabileceklerinize göz atabilirsiniz:

Sürekli yan yana vakit geçirmeyin.

Gündüzleri yemek saatleri haricinde birlikte vakit geçirmemeye çalışın. Akşam saatleri buluşma saatiniz olsun. Tıpkı normal bir hafta içi gününde olduğu gibi. Zaten gündüz evden işlerinizi sürdürüyorsanız siz de partneriniz de odaklanmak yalnızlığa ihtiyaç duyacak demektir. 

Birlikte yemek yapın.

Yeni lezzetleri ve mutfakları birlikte deneyimlemeye ne dersiniz? Yeni tatlılar, mezeler, yemekler, kokteyller deneyerek süreci eğlenceli hale getirin.

İki kişilik bir kitap kulübü yaratın.

Merak ettiğiniz bir kitaptan iki adet sipariş vBerin. Ya da e-kitap olarak indirebilirsiniz. Sesli kitaplar da bir alternatif. Kitabı okuduktan sonra üzerine sohbet edin. Farklı bakış açıları kitaba yepyeni anlamlar katacak. 

Her akşam bir saat görüntülü konuşma.

Uzaktaki aile bireyleriniz ya da arkadaşlarınızla her akşam belli bir süre görüntülü konuşun. Bu size dışarıda hala hayatın devam ettiğini hatırlatacak ve başkalarıyla günün bi kısmını paylaşmak her ikinize de iyi gelecek.

Dizi/film maratonu yapın.

Sevdiğiniz atıştırmalıklar ve içecekleri hazırlayarak saatlerce bir diziye başlayarak izleyin. Yeni bir şeyler paylaşmak sizi yakınlaştıracak. Ya da anıların ve bilinenin güvenirliğine sığınmak isterseniz Yüzüklerin Efendisi, Harry Potter, Star Wars, Avengers gibi ikonikleşmiş film serilerini birlikte tekrar izleyebilirsiniz.

Birlikte egzersiz yapın.

Spor aktivitelerinizi birlikte yapın. Hem ruhsal hem de bedenen rahatlamak için birlikte yoga yapabilirsiniz. Meditasyon, nefes egzersizleri de birlikte deneyimleyebileceğiniz alternatifler. En güzeli de ne biliyor musunuz? DANS EDİN! İnternet gibi mükemmel bir imkana sahipsiniz. Online derslere katılın ya da videolar izleyin. Deneyin. Başaramayıp saçmalayın. Her saçmalık kahkahaları beraberinde getirecek ve çok eğleneceksiniz. Justin Bieber ve Hailey Baldwin çifti karantina sürecinde TikTok hesabı açtı ve birlikte dans ederek hünerlerini takipçileriyle paylaşıyorlar. Belki sevgiliniz/eşiniz ve siz yeni sosyal medya fenomenleri olacaksınız. Kim bilebilir ki?

Sohbet edin.

Endişelerinizi paylaşın. Muhakkak ki bu süreçte ara sıra inancınızı yitirdiğiniz anlar olacaktır. Sosyal varlıklarız ve evde vakit geçirmek can sıkıcı olabilir. Bu nedenle endişe ve korkularınızı sevdiğiniz kişiyle paylaşın. Birbirinizi rahatlatmak, bu ilginç dönemi birlikte atlatabilmek ilişkinizi çok daha ayrı bir olgunluğa ulaştıracak.

Elbette seks yapın!

Sekste yeniliklere başvurmak için harika bir zaman. Denemek istediğiniz pozisyonları ve fantezileri hayata geçirin. Cinsellikte yepyeni ufuklara yol açmak, birlikte bir şeyleri keşfetmek çiftleri daima yakınlaştırmıştır. Evde olduğunuz bu süreçte de seksin bu yönünden yararlanın. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI