Ana SayfaMagazinKardashian Kardeşler Birbirine Girdi

Kardashian Kardeşler Birbirine Girdi

Ailece kamera karşısına geçtikleri Keeping Up With The Kardashians adlı reality show yüzünden Kim Kardashian (37) ve ablası Kourtney Kardashian (39) birbirlerine girdiler. Karşılıklı küfürleşmelerin olduğu kavgada, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian’a “iğrenç” ailesinin bir parçası olmaktan dolayı utandığını söyledi.

Tartışmanın ana noktası, kardeşlerin "annelik ile kariyeri aynı anda yürütme" konusundaki fikirleri oldu. Kourtney Kardashian, "Hepimizin kendi öncelikleri var. Benim önceliğim anne olmak" dedi. Kourtney ayrıca, “Yeterince param olsaydı çalışmazdım, bu programı yapmazdım. Tam zamanlı anne olurdum. İşte benim istediğim şey bu” dedi.

Buna Kim Kardashian'ın yanıtı ise, “Benim öyle değil mi sanıyorsun? Çekim çocuklarımızla birlikte yapılacak. Benim de birinci önceliğim annelik. Bunu ben yapabiliyorsam sen de yapabilirsin” şeklinde oldu.

Kourtney Kardashian, kardeşinden kendisine gelen bu yanıt üzerine tartışmayı sürdürmeyeceğini, çünkü kişisel gelişiminin buna izin vermediğini söyledi.

Kourtney Kardashian ayrıca, "Ama ben biraz daha fazla iş istemiyorum. İyi anne olmak her birimiz için farklı anlam taşır. Sen harika bir annesin, ben sana bunun aksini söylemiyorum" dedi. 

Kourtney Kardashian, Scott Disick ile ilişkisinden üç çocuk sahibi. Rap şarkıcısı Kanye West şle evli olan Kim Kardashian’ın birini taşıyıcı anne aracılığıyla dünyaya getirdiği üç çocuğu bulunuyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI