Ana SayfaModaKendall Jenner'ın Missoni Çekimleri

Kendall Jenner’ın Missoni Çekimleri

Kendall bu reklam çekiminde ne bikini ne de denim giyiyor. Bu sefer rengarenk çizgili bir elbisenin içinde. Bazı karelerde de yüzü rengarenk ve devasa şapkanın içinde kaybolmuş.

Çekimler fotoğrafçı Harley Weir tarafından New Mexico’daki White Sands National Parkta yapıldı. Çekim sırasında Kendall, elinde farklı renkler oluşan büyük bir kumaş parçası taşıdı. Çekimlerde şapkalardan dolayı Kendall’ın yüzünün görünmemesinin nedeni ise çekime mistik bir hava katmakmış.
https://www.google.com.tr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=video&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiuzeCzyvXYAhUR26QKHQEQBYwQuAIIKTAA&url=http%3A%2F%2Fwww.instyle.com%2Fnews%2Fkendall-jenner-summer-2018-missoni-campaign&usg=AOvVaw1B8wv1qi9_24ncmKfWctkA

Kendall bu reklam çekiminde ne bikini ne de denim giyiyor. Bu sefer rengarenk çizgili bir elbisenin içinde. Bazı karelerde de yüzü rengarenk ve devasa şapkanın içinde kaybolmuş. Buradaki amaç ise çekime mistik bir hava katmak istemeleriymiş.

Çekimler fotoğrafçı Harley Weir tarafından New Mexico'daki White Sands National Parkta yapıldı. Çekim sırasında Kendall, elinde farklı renkler oluşan büyük bir kumaş parçası taşıdı. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI