Ana SayfaModa"Keşke Benim Olsa" Ürünleri : Mart 2021

“Keşke Benim Olsa” Ürünleri : Mart 2021

Trendus editörleri Müşra Demir ve Kübra Elmalı’nın Mart ayında dolaplarına eklemek için can attıkları, alışveriş listelerinin gözdesi olacak ürünler sizlerle! Instagram hesabımızda da post olarak paylaşacağımız bu seriye siz de yorumlarınızı yazmayı unutmayın!
 

Müşra:

Dion Lee Palmiye Elbise 

Dua Lipa’nın üzerinde bir performansta gördüğümden itibaren aşık olduğum elbisenin markasını sevgili Kübra sayesinde keşfettim. Bir elbisede aradığım her şey mevcut. Kumsalı anımsatan koca bir palmiye yaprağından oluşması, siyah olması ve deri olması. Hayallerimi süslüyor! 

Her Pony the Label Strawberry Mini Pies 

Miniliği ve yakasının güzelliği ile bir diğer aşık olduğum elbise. Terlikler ve küçük bir çantayla kusursuz yaz kombini.  

Urban Outfitters UO Tyson Twill Utility Romper 

Bu 70’ler tandanslı tuluma aşık oldum. Zamansız ve bir tık groupie stili.  

Free People Cargo Prophecy Jumpsuit 

Merhaba ben tulum bağımlısı. Tanıştığımıza memnun oldum. Evet bu da gözümü diktiğim son tulum. Ve hayır tulumlara asla doyacağımı düşünmüyorum! 

Urban Outiftters Metallica Tişört 

Metallica tişörtlerimin azlığını farkettiğimden beri buna ihtiyacım var! Üstelik Metallica’nın çöpü olsa, zaten ilgimi çekiyor.  

Yves St Laurent Baby Doll Kiss & Blush ve Milk Makeup Lip and Cheek 

Uzun süredir stick allık isteyen ve bunu kalbine gömen ben; Kübra’nın bana attığı başka bir allık sayesinde arayışını derinleştirdi. Kendimi ikisinden biriyle şımartacağım ama öncesinde her ikisi için de derinlemesine araştırma yapmalıyım. O kadar güzeller ki! Bir de YSL olan, adıma yapılmış gibi?  

Santos Dumont de Cartier 

Bu listede fazlasıyla lüks bir ürün olabilir ancak ben imkansızlığına inanmıyorum, aksine Kübra ile yaptığımız her şey olumlu bir şekilde sonuçlandığına göre diyorum; bu listeye bu saati eklersem bu da olur! 

Saat ve takı konusunda fetişim Cartier’nin bu modeli ve özellikle bu renk kombinasyonu uzun süredir düşlerimde.  

Kübra:

Paco Rabanne elbise

Her ay listeye bir elbise eklemezsem olmaz! Paco Rabanne 2021 Bahar koleksiyonundan bu elbise gördüğüm ilk andan beri hayallerimi süslüyor. Rengi, deseni ve dantel detaylarıyla hem romantik hem de çekici!

Chanel Métiers d’Art çantalar

Nasılsa wishlist diyerek bu iki Chanel güzelliğini listeme dahil ediyorum. 

Sculpture şapka

Listemde beğeniyle takip ettiğim lokal bir marka olan Sculpture'dan bu dünya güzeli şapka da yer alıyor. Yaz alışverişlerime önümüzdeki günlerde başlayacağım ve satın aldığım ilk parça bu olacak.

Anthony Lent Jewelry yüzük ve küpe

Minimal takılara bayılıyorum, özellikle de böyle romantik detaylarla birleşen el yapımı tasarıma sahip olanlara!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI