Ana SayfaModa"Keşke Benim Olsa" Ürünleri : Ocak 2021

“Keşke Benim Olsa” Ürünleri : Ocak 2021

Kübra Elmalı'nın "Keşke Benim Olsa" Listesi:

Lego Çiçek Buketi

Bir süredir gördüğüm en mükemmel şey bu olabilir. Bitki, çiçek, ot, tabiat çılgını bir insan olarak Lego'nun bu tasarımları beni mest etti. Yapması ayrı keyifli olacakken, dekorasyon olarak da harika bir seçim olacağına eminim.

Coffee Table Book

Yıla yeni kitaplarla girmeye bayılırım. Ve son dönemde fark ettim ki hiç coffee table book konseptli kitaplarım yok. Ben de birkaç tane sipariş ettim. Özellikle Amazon'daki derya deniz çeşitler sanırım sadece bu ayın değil tüm senemin "keşke benim olsa" listesinde yer alacak. Sanat, çiçekler, mimari gibi ilgi alanlarıma yoğunlaşan table book'lar edineceğim bol bol.

Alice + Olivia Elbise

Çok sevdiğim Alice + Olivia'nın Pre-Fall 2021 koleksiyonundaki bu elbiseye bayıldım. Rengi, tasarımı ve sadeliği ile listemde yerini almak zorundaydı.

Bir dolu küpe ve piercing!

2020 hedeflerim arasında kulaklarımda bir dolu piercing alanı oluşturmak vardı. Bu hedefi 2021'e çekmek zorunda kalıyorum ve tam da Pinterest'te rastladığım bu fotoğraftaki gibi küpeler istiyorum!

Dior Book Tote Çanta

Meşhur Dior book tote çantaların bu son çıkan Multicolor Dior In Lights Embroidery modeline vuruldum! Hiçbir kusur bulamayarak "keşke" diyorum!

BaubleBar Yüzük

Aksesuar olarak halka küpelerden sonra favorim zarif yüzükler oluyor. Bu yüzükler de, romantizmi çağrıştıran renkleri ve ışıltılarıyla kalbimi çalıyor.

Müşra Demir'in "Keşke Benim Olsa" Listesi:

Paco Rabanne Etek & Tişört 

Paco Rabanne’ın 60’lardaki mirası zırh etek ve elbiseler geri geldiği için memnunum. Tüm Influencer’lara gönderdikleri bu sette, keşke araya benim adım da karışsaymış… 

Simuero Takılar 

El yapımı Simuero takılar artık baya baya arzu nesnem. Hem zarif hem de vahşi bir yanı var! 

The Boys Laser Baby / Amazon

Her aya The Boys ile ilgili bir şey düşüyor ama inanın elimde değil! Dizinin en büyük goygoy malzemelerinden, yeni doğan ünitesinden çıktığı gibi böğrünüzü deşmeye kendini adayan lazer bebekleri Amazon sınırlı sayıda üretmiş. Bunlardan alıp evde küçük bir Paintball turnuvası düzenlemek hayallerim arasında. 

Princess Polly Ma Belle Sandals 

Benim için yazın olmazsa olmazı platform terlikler ve evet şimdiden yaz dolabı yaratmaya başladım. Emektar terliklerimi geçen sezon çöpe gönderdiğime göre; Avustralya’dan gelecek bu taze kana ihtiyacım var.  

Carel Paris Kırmızı Ayakkabılar 

The Wizard of Oz / Oz Büyücüsü küçüklüğümden beri obsesif derecede sevdiğim bir hikayedir. Kahramanımız Dorothy tek çocuktur, fazlasıyla gel gitlidir, çok uzakta yaşamaktadır ve uzun yolculuğunda arkadaşlarından destek almaktadır. Bir de 1939 tarihli kült versiyonundaki Judy Garland'ın ikonik kırmızı ayakkabıları var tabii ki. Aklımdan çıkmayan bu ayakkabıların güncel versiyonuna sahip olmanın bana uğur getireceğini düşünüyorum.  

Zara Suni Deri Elbise 

Deri, mini ve Zara. Yani bir elbiseye düşmem için gereken her şey mevcut. Üstelik Carrie Bradshaw'ın ünlü Naked Dress'inin de havası var. Ocak ayı sonuna dek dilerim izdivacımız gerçekleşir.

Eytys Botlar 

Elsa Hosk sayesinde tanıştığım bu marka, rüyalarımı süslüyor! Bildiğiniz Blade ayakkabıları bunlar, yani baya seksi vampir! Hem kaliteli gözüküyorlar (kalitesiz olsa Elsa niye giysin?) hem de Türkiye’ye gönderimleri var. Umarım elim yanlışlıkla Satın Al’a tıklamaz 😊 

BY Far Hobo Çanta 

Yaşasın 2004! Hobo çantalar geri dönmüşken ya sade ve siyah süet alacağım ya da muhtemelen 20 kilometre öteden önce çantamı görebileceğiniz bir renk seçeceğim.  

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI