Ana SayfaModa"Keşke Benim Olsa" Ürünleri : Şubat 2021

“Keşke Benim Olsa” Ürünleri : Şubat 2021

* Kübra:

Rixo elbise

"Gönül gözüm kapalı, bilerek sana yazılıyorum" diye içimden şarkılar söyleten bir elbiseyle karşı karşıyayım. Instagram Keşfet'im büyüklü küçüklü tüm dünya markalarından kıyafet hesaplarıyla dolu olunca karşıma Rixo çıktı. Ve çıldırdım, çünkü her şey rengarenk ve her şey çiçekli! LoveShackFancy'den sonra yeni favorim Rixo. Özellikle bu elbisenin her bir detayına bayıldım!

Too Faced Lip Injection Extreme Dudak Parlatıcısı

Bu ürünü çoook uzun zamandır denemek istiyorum. Ne zaman almak istesem bundan çok daha iyi olduğu ileri sürülen bir başka muadiline gönlümü kaptırdım. Hiç de övüldükleri gibi iyi çıkmamaları ise cabası. Bu nedenle daha fazla inat etmeyerek şubat alışverişime ekliyorum.

H&M Ceket

Dokusu, cep detayları ve rengiyle bu ceket derhal dikkatimi çekti. Dolabıma eklemek için can atıyorum!

Chloe Signature parfüm

Hakkında sıfır bilgi ile sadece Müşra dostum önerdiği için bu parfüm de listemde. Arkadaşım bana yakıştırdıysa bir bildiği vardır diyorum!

Pandora charm

Bilekliğime yeni charmlar eklemek istiyorum ancak pandemi nedeniyle alışveriş merkezlerinden uzak durduğum için yapamıyorum. Pandora'nın da artık online satışa başlama zamanı geldi.

Dior Front Row oje

Sadece high fashion olduğu için, içeriğinde diğerlerinden hiçbir farkı olmayan bir ojeye yüksek meblağlar ödemeye karşıyım. Ancak bu renk, kişisel alışveriş etiklerimi sorgulamama neden oldu. Bir muadil biliyorsanız öyle mutlu olurum ki!

Zara sandalet

Henüz kendi ayak numarama ait ürün mevcut olmasa da mail bildirimlerini açtım, bekliyorum. Müşra ile aynı gün bu sandalete vurulmuş olmamız da Trendus kadınlarının benzeşen zevklerini gösteriyor diyebilir miyiz? Müşra, mikrofon sende! 

* Müşra:

Simon Miller Terlik 

Terliğin her türlüsüne hastayım! Geçen aylardan beri terlik bakıyorum ve arayışım bitmedi. Aradığım yegane özelliğin hafiften flatform olması ve tabii ki “fashionista” ruhuma hitap etmesi! Bu yüzden Simon Miller’ın bu harika terliklerine aşık oldum bile. Canım Kübra’cığıma sokakları arşınlayacağı o güzel sandaletlerden; kendime de bu terliklerden diliyorum. 

UO Sydney Treaded Mule Sandal 

Terlikleri ne kadar sevdiğimden bahsetmiştim değil mi? Urban Outfitters’ın bu terliklerinin düz siyahlarından almayı düşünüyorum. Bilimum tüm yaz elbiselerle üniformam haline gelebilir. Bir de leopar seçeneği var tabii… Bir de Dr. Martens sandalet koyardım da buraya, hadi sandalet overdose'u olup kusmayın…

Moveboard 

Hem sörf hem kaykay kültürüne hastayım ancak şu an her ikisini de yapabilecek ortamım yok. Nitekim Moveboard benim gibiler için harika bir pratik yapma imkanı sunuyor. Keşke bu kadar pahalı olmasan! 

Dolls Kill x Bratz Baget Çanta 

Favori Amerikan punk sokak stili markalarımdan Dolls Kill’in Bratz iş birliğine tek kelimeyle taptım! Gerçek bir 2000’ler Mean Girl’üne uygun bu çantayı ya alacağım ya da dikeceğim! 

Vans x Foo Fighters 

Bir Foo Fighters fanıyım. Aynı zamanda bir Vans fanıyım. Dolayısıyla bu güzelliğin rüyalarımı süslemesi kaçınılmaz! Dilerim en yakın zamanda benim olursun! 

Kiehl's Turmeric & Cranberry Seed Energizing Radiance Mask 

Tüm gün ekrana bakan insanlar olarak cildimin arada ışıltı takviyesine ihtiyacı olduğunu hissediyorum. Zerdeçalın yükselişteki bir cilt bakım içeriği olması ve bu maskeye dair duyduğum güzel yorumlar, kendisini denemek için sabırsızlanmama yol açıyor.  

Lioness The Ray Halter Mini Dress 

En sevdiğim yaka tarzı olan halteri en sevdiğim renklerden biri ve etek boyuyla birleştirince ortaya bu arzu nesnem çıkmış oluyor. Bu elbiseyi her gün her şekilde giyebilirim! 

Dolls Kill Ireegular Choice Çanta 

Hayallerimdeki laptop çantasını bulmuş olabilirim!  

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI