Ana SayfaMagazinKoronavirüs Sürecine Damga Vuran Magazin Olayları

Koronavirüs Sürecine Damga Vuran Magazin Olayları

Koronavirüs pek çok dünya ülkesini etkisi altına aldı. Hal böyleyken insanlar karantina sürecinde ve karantina da bazı hassasiyetleri beraberinde getiriyor. Ünlü isimler ise bu hassasiyetten en çok nasibini alanlar arasında. 

 

Tüm dünyada sanatçılar Instagram canlı yayın ile konser veriyor bu süreçte. Ülkemizden bu adımı ilk atan Yalın oldu. Yalın 2. canlı yayın konserinde Sıla’yı da ağırladı.

Sıla daha sonraki günlerde kendi hesabından bir canlı yayın konseri verdi. Konser sonunda ise canlı yayını sonlandıramayınca ortaya alınganlık yapılabilecek bir manzara çıktı. “Sonunda bitti” dercesine oflayarak kendini koltuğa atan Sıla, yayını sonlandıramayınca takipçileri bu anları görmüş oldu. Birkaç saniye sonra durumu fark eden Sıla kırdığı potu fark edercesine yaptığı mimiklerle canlı yayını bu kez sonlandırabildi. 

İş işten geçip sosyal medyanın diline düşen Sıla, ertesi gün hikayesinde şu metni yayınladı: 


 

Hacı Sabancı ise boğaza nazır konutlarının birinde kardiyo yaparken bir takipçisinin yorumuna verdiği cevapla dillere düştü. Takipçisi dışarıda olmasını eleştirirken Hacı Sabancı “sakin ol şampiyon, evdeyim” diyerek yıllarca dillerden düşmeyip mizah unsuru olacak bir cümleye imza atmış oldu.

Koronavirüse dair ilginç tepkilerden biri de Vanessa Hudgens'tan geldi. Yaptığı canlı yayında virüsün biraz abartıldığını, zaten herkesin bir gün öleceğini söyleyen Hudgens büyük tepkilerle karşılaşınca özür diledi.

Ünlü model Doutzen Kroes koronavirüse teşekkür etti! Virüsün ardından hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını belirten Kroes büyük tepkilere maruz kaldı. En büyük tepki ise İtalyan tasarımcı ve fenomen Chiara Ferragni'den geldi. İnsanların hayatlarını kaybettiği bu durumda teşekkür edilmesinin midesini bulandırdığını söyleyen Ferragni sosyal medya tarafından haklı bulundu. Doutzen Kroes çok gecikmeden özür story'leri yayınladı.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI