Ana SayfaYaşamKraliyetin Yeni Yüzleri: The Crown Dizisi 3. Sezon Oyuncuları

Kraliyetin Yeni Yüzleri: The Crown Dizisi 3. Sezon Oyuncuları

Dizinin üçüncü sezonunda  Kraliçe Elizabeth’i Claire Foy’un yerine Olivia Colman canlandıracak. The Night Manager, Fleabag, Broadchurch gibi birbirinden farklı türde yapımlarda izleyicinin büyük beğenisini kazanan İngiliz aktrisin Kraliçe Elizabeth’i layığıyla canlandıracağına şüphe yok.

Dizinin favori karakterlerinden Prenses Margaret olarak izlediğimiz Vanessa Kirby, rolünü Helena Bonham Carter’a devredecek.

Dizide gerçekleşen bir diğer oyuncu değişikliği ise Matt Smith’in yerine gelen Tobias Menzies oldu. Menzies’i Game of Thrones, Outlander gibi yapımlardan hatırlayacaksınızdır.

Prenses Margaret'ın eşi fotoğrafçı Antony Armstrong-Jones rolünde ise artık Matthew Goode'yi değil Ben Daniels'ı izleyeceğiz.

II. Elizabeth'in annesi rolünde ise Victoria Hamilton yerine Marion Bailey olacak.

Haliyle küçükler de büyüyor. Kraliçe Elizabeth ve Prens Philip'in kızı Prenses Anne'i artık genç oyuncu Erin Doherty canlandıracak.

Oğulları Prens Charles'a ise Josh O'Connor hayat verecek.

Emerald Fennell ise "Parker Bowles" soyadını almadan önce Camilla Shand'i canlandırmak için kadroya katıldı.

Diziye katılan bir diğer isim ise Jason Watkins. Jason Watkins'i, eski İngiltere Başbakanı Harold Wilson rolünde izleyeceğiz. Watkins diziyle ilgili heyecanını "Bu olağanüstü gösterinin bir parçası olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Harold Wilson, tarihimizde önemli ve etkileyici bir karakter.” cümleleriyle belirtti.

Merak ve heyecanla The Crown'ın üçüncü sezonunu bekliyoruz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI