Ana SayfaDüğünLily Collins'in Gelinliği ve Düğününe Dair Bilmeniz Gerekenler

Lily Collins’in Gelinliği ve Düğününe Dair Bilmeniz Gerekenler

Lily Collins ve Charlie McDowell ilişkisi 2019'un yaz aylarından bu yana sürüyordu. Çift ilişkilerini özgür bir şekilde yaşayarak gerek magazinde gerekse sosyal medya hesaplarında mutluluklarını paylaştılar. Eylül 2020'de Lily Collins, bir dağ manzarasında edilmiş romantik evlilik teklifi fotoğraflarını paylaşarak nişanlandıklarını duyurmuştu. Collins "Hayatım boyunca seni bekledim ve ömrümüzü birlikte geçirmek için sabırsızlanıyorum" açıklamasını yapmıştı. Şimdi ise o gün geldi! Lily Collins ve Charlie McDowell evlendi. İşte düğüne ve gelinliğe dair detaylar!

Lily Collins paylaştığı fotoğraflarda mutluluğunu dile getirdi. Çift 4 Eylül'de Colorado Dunton'da bir orman atmosferinde evlilik bağıyla kutsandı. 

Gelelim Lily Collins'in gelinliğine! Lily Collins bu heyecan verici günde Amerikan moda evi Ralph Lauren imzalı uzun kollu, işlemeli, yüksek boyunlu bir gelinlik giydi. Ortadan ayırarak ensede bir topuz yaptığı saçlarını ise romantik dantellerle işlenmiş pelerinli bir duvak ile tamamlandı. Lily Collins bu duvak detayı ile masal prenseslerini anımsattı. Gelinlik Rob Zangardi ve Mariel Haenn tarafından tasarlandı.

Lily Collins'in duvağı akıllara 2012 yılında Pamuk Prenses'i canlandırdığı Mirror, Mirror filmindeki bu görünümünü getirdi.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI