Ana SayfaRöportajMango Özel Röportajı: Cedric Bucher & Vanina Sorrenti

Mango Özel Röportajı: Cedric Bucher & Vanina Sorrenti

Moda sektörüne nasıl girdiniz?

  Vanina: Annem her zaman bu sektördeydi. Bu yüzden aslında zaten bu dünyanın içindeydim hep. Küçük yaştan beri onunla çalışıyorum. Annemin ve üvey babamın stüdyosunda çok vakit geçiriyorduk. Değişik kameraları ve ışıkları nasıl kullanacağımızı gösteriyordu. Karanlık odada epey vakit geçiriyorduk. Bunları yakından deneyimleyebilmek çok güzeldi.

Cedric: Annem mankendi. Bu yüzden ben de hep bu sektörün içindeydim. Daha sonra moda fotografçısı Ellen Von Unwerth’in asistanlığını yapmaya başladım. Çok erken yaşta fotografçılığa başladım.

 2- Hayatınızda modaya ne kadar yer veriyorsunuz?

Vanina: Benim için kendini ifade etmenin bir şekli ve bu sektörde çalıştığım için de hayatımın dolayısıyla çok büyük bir parçası. Yaratmayı ve yaratılanların gelişimini izlemeyi seviyorum. Birlikte çalışmayı çok sevdiğim arkadaşlarım var mesela. Onlar da  bu sektörüde çalışıyorlar ve bir aile gibi olduk.

 Cedric: Her zaman etrafım moda ile sarılıydı.

Sizi en çok heyecanlandıran projeler hangileri?

Vanina: porter çalışmalarını ve nü çalışmaları çok seviyorum.. Estetik gözüken ve samimi temalarla çalışmayı seviyorum. Yavaş ve sakin çalışmayı seviyorum ve değişik kamera formatlarını kullanmayı seviyorum. Aynı zamanda büyük ekiplerle çalışmanın heyecanını da seviyorum. Çünkü o zaman işbirliği sayesinde çok farklı sonuçlar çıkabiliyor. Markalar veya dergilerle çalışırken mesela. İlginç sanatçılar ve insanlarla çalışma fırsatınız oluyor ve değişik fotograflar ortaya çıkıyor. Bu işin her boyutunu seviyorum aslında. Kendimi ifade edebilme yolunu bulduğum için ve yaratıcı bir dünyanın içinde olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum

Cedric: Paylaşımın yüksek olduğu projeleri seviyorum… Dürüst bir iletişim olunca daha yaratıcı olunuyor.

 4- Mango’nun tarzını nasıl tanımlarsınız?

 Vanina: Mango’nun tüm işlerini bilmiyordum ama bu koleksiyonuna bayıldım. Hem klasik hem de zamansız parçalar var. Her yaşta kolayca giyilebilecek parçalar.

Cedric: Mango günlük yaşama uygun harika basic ürünler yapıyor. Klasik ama aynı zamanda çarpıcı bir tarzları var. Zamansız ve kaliteli ürünler tasarlıyorlar.

 5- Mango ile işbirliğine nasıl başladınız?

 Vanina: Kardeşim Mario Sorrenti sayesinde. Bu kampanyanın fotoğrafçısı.

Cedric: Mango ile bir fotografçı olarak çalışmaya başladım. Birçok erkek koleksiyonunun fotograf çekimlerini yapmıştım. Çok eğlenceliydi çünkü çok özgür bırakılmıştım. Bu kez de kameranın arkasından olmak yerine önünde olmak benim için gerçek bir deneyim.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI