Ana SayfaYaşamMargot Robbie Sharon Tate’i Canlandıracak

Margot Robbie Sharon Tate’i Canlandıracak

I, Tonya”daki performansıyla 2018 Oscar Ödülleri’ne en iyi kadın oyuncu dalında aday olan Margot Robbie’ye yeni bir biyografik filmde oynaması için teklif götürüldüğü açıklandı.

Ünlü yönetmen Quentin Tarantino’nun 60’lı yıllarda yükselişe geçen hippi yaşam tarzının Hollywood’daki etkilerine odaklanan “Once Upon a Time in Hollywood” (Bir zamanlar Hollywood’da) isimli bir film hazırlığında olduğu, 27 yaşındaki aktrise bu filmde Roman Polanski’nin cinayete kurban giden eşi Sharon Tate’i canlandırması için görüştüğü bildirildi.

Eğer ikili arasında anlaşma sağlanırsa Robbie ilk kez Tarantino ile ilk kez çalışacak. Diğer taraftan, Wolf of Wall Street’teki rol arkadaşı Leonardo DiCaprio ile yeniden bir araya gelecek.

Polonyalı yönetmen Roman Polanski’nin son eşi Sharon Tate 1969 yazında sekiz buçuk aylık hamileyken o sırada evde bulunan arkadaşlarıyla birlikte vahşice öldürülmüş olay tüm dünyada büyük yankı uyandırmıştı. Cinayeti gerçekleştiren kişilerin seri katil Charles Manson’un muritleri olduğu belirlenmişti.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI