Ana SayfaAstrolojiMart Ayı Burç Yorumları

Mart Ayı Burç Yorumları

Uzman Astrolog Emire Tuğçe Akarlar'ın Trendus okuyucuları için hazırladığı Mart ayının genel yorumlaması şu şekilde:

"1 Mart’ta Venüs Kova Burcuna geçiyor.  Aynı gün öğlen, Uranüs’le sert bir açı yapıyor olacak. Mart cesur ve bağımsız olacak gibi duruyor.  5 Mart’ta Merkür saat 20.18 itibariyle geri hareketine başlıyor olacak Balık burcunda. 6 Mart beklenen Uranüs gezegeni, Boğa burcuna geçiş yapıyor. Aynı gün saat 18.03’de Balık burcunda 15 derecede bir yeni ay gerçekleşecek. 7 Mart günü uçuş uçuş bir gün; Güneş Neptün’le kavuşum yapıyor olacak; bugün sanatsal çalışmalar, spritüel konular yapmak, rüya güncesi tutmak, rüyalara dikkat etmek faydalı olacaktır. 9 Mart’ta Güneş ve Satürn arasında uyumlu bir açı oluşuyor. Bu da sizin metotlu kararlı bir şekilde, kalben istediğiniz yarım kalan bir konu hakkında çalışmaya başlamak için keyifli bir zamandır. 10 Mart’ta Mars ile Neptün arasındaki uyumlu açı da Güneş Satürn arasındaki açının ardından, aksiyona hayallerimiz doğrultusunda daha da rahat ilerleyebilmemizi sağlayacak bir etki getiriyor. 13 Mart Güneş ve Pluton arasındaki uyum; değişmesi gereken konulara farkındalık ve yeniye doğru adaptasyon için gerekli gücü hissettiriyor olacak. Odaklı özverili ve oldukça savaşçı bir ruh haline geçebiliriz. Buradaki savaş; daha ruhsal boyutta dayanıklılık ve hayatta kalma içgüdüsü ile besleniyor olacaktır. 15 Mart günü; Güneş ve Merkür kavuşuyor, iç sesinizi, kendinizi gerçekleştirmek, kalbinizden geçeni ifade etmek, derinlerinizde görülmek duyulmak istenen sesi, o duayı etmek için mükemmel bir zamanda olacağız. 20 Mart’ta artık Güneş Koç burcuna geçiyor. Mutluluk çanları hepimiz için artık! Kış gidiyor ve Bahar geliyor olmasına mı, üzerimizdeki bu duygusallığın ufak ufak uzaklaşarak daha heyecanlı ve neşeli bir moda geçişimize mi sevinmeliyiz bilemiyorum. Merkür ve Satürn arasındaki uyumlu açı, o tarihte tam olarak hissettiğimizi ifade edebilmemiz konusunda yardımcı olacak ama. 21 Mart’ta 0 derecede gece 3,42’de bir dolunay meydana geliyor. Dolunay yöneticisi Venüs ile Mars arasındaki sert açı; Ekim ayında hayatımızda var olan bir meseleyi yeniden karşımıza getiriyor ve hedeflerimiz ile ilgili mutluluk için gerekeni yapmaya itiyor olacaktır. Güneş Kiron kavuşurken; en zayıf noktanın en büyük gücün doğduğu yer olduğunu hepimizin hatırlamaya ihtiyacı var kanaatindeyim. 24 Mart’ta Merkür Neptün ile kavuşuyor, bugün yüzelim, ruhumuza iyi gelen aktivitelerle ilgilenelim, sözlerimiz şiir olsun…26 Mart’ta güzelliğin yöneticisi Venüs Balık burcuna geçiyor. aşkta tatlı romantik bir zaman başlasın… bu kadar bağımsız ve özgür olmak biraz yormuş olabilir. Uranüs etkisini Venüs Balık geçişi ile daha geniş yüreklilikle kabul ediyor ve akışa teslim hissediyor olacağız bu sayede. 28 Mart’ta Merkür geri hareketini tamamlıyor olacak.  Mart ayını, Ay kova burcundayken uğurlarken, bahara ferah bir giriş yapıyor olacağız… Konuşulacak çok konu, yapılacak çok iş, gidilecek çok yol var önümüzde."

Burcunuza özel yorumlar 

Koç ve Yükselen Koç

6 Mart ile burcunuzdan Uranüs’ü uğurluyorsunuz Sevgili Koçlar. Bu süreçte çok daha özgür, hedefleriniz doğrultusunda çok daha tutkuyla harekete geçmiş olabilirsiniz. Şimdiyse; Uranüs sizin çalışma ve para evinizi etkilerken; hedeflerinizi, öz değerinizi, yaşam perspektifinizi yeniden düzenliyor olacaksınız Nisan 2026’ya kadar. Kariyeriniz ile ilgili kafa karışıklıkları Uranüs’ün ilk etkisi olabilir. Merkür bu ay sizin çalışma alanınızda geri hareket ederken, günlük rutinlerinizi, kişisel haklarınızı, güvende olmak için yapabilecekleriniz üzerinde kafa yorabilirsiniz. Hayatınızda veda etmek istediğiniz kişilerle yollarınızı ayırabilir, eskiye özlem duyabilir, rüyalarınızda mesajlar alabilirsiniz. Psikolojik çalışmalar yapmak, terapi almak için de oldukça uygun bir dönemdesiniz. Yakın çevreniz, akraba ilişkileriniz, sağlığınızla ilgili de biraz içe dönmenin ve dinlenmenin iyi geleceği bir dilim. Karşı burcunuzda bu ay gerçekleşecek Dolunay ay sonunda, ilişkilerinizde, sözleşmelerde ya da bir projede sizi önemli kontaklar aracılığıyla bir tamamlanma noktasına getirebilir. Güneşin de artık burcunuzda parlayacağı 20 Mart itibariyle, sosyal ilişkilerin hareketleneceği, romantik ilişkilerde oldukça duygusal olabileceğiniz güzel bir ay geçirmenizi dilerim.

Boğa ve Yükselen Boğa

Nihayet beklenen Uranüs; bu ay burcunuza geçiş yapıyor sevgili Boğalar. Ani değişiklikler getiren ve hayal edilemezi hayatınıza taşıyacak olan Uranüs ile geçtiğimiz mayıs ayında hayatınızda olan bir temanın yeniden yaşamınızda belirmesi ile, atılım yapabileceğinizi söyleyebiliriz. Hissettiğiniz stress ve pasif agresif enerji artık serbest bırakılıyor ve sizi özgürleştiriyor olacak. Aldığınız tüm ilhamlar, içinizdeki tüm bilişler, demlendi ve artık işlemeniz için evren sizi destekliyor. Mars bu ay burcunuzda kalırken; Uranüs ile birleşmesi, sakarlıktan doğan kazalara, acelecilikle gelebilecek sert etkilere karşı dikkatli olmanız gerektiğini fısıldıyor. İletişim gezegeni Merkür ise bu ay sizin sosyal çevre gruplar evinizde geri hareket ediyor olacak. Finansal kazançlarınızla ilgili dikkatli olmanız, hesaplarınızı gözden geçirmeniz gerekebilir. Duygusal ilişkilerde, geri dönüşler, yanlış anlaşılmalar yaşanabilir, mesaj gruplarında aksilikler sizi zor durumda bırakabilir. Mart sonunda Terazi burcunda gerçekleşecek dolunay, alışkanlıklarınıza sağlığınızla ilgili bir konuya ışık tutuyor ve sizden belki detoks yapmanızı talep ediyor olacak ya da bir kontratta netlik yakalıyor olacaksınız diyebiliriz.  

İkizler ve Yükselen İkizler

Burcunuzun yöneticisi Merkür’ün Retro yapacağı Mart ayına hoş geldiniz sevgili İkizler. Ciddi ilişkiler evlilik ya da kariyer fırsatları alanınızda yer alan Jüpiter’in iyicil etkisi ile onarılan ilişkiler; söz konusu sorumluluklarınızın olduğu alanda; toplum karşısına geçtiğimiz dönemde yeniden gözden geçiriliyor olacak diyebiliriz. Merkür; ailevi konuları etkilerken, yaşadığınız alana karşı ciddi bir hassasiyet geliştirmeniz söz konusu olabilir. Mart itibariyle Uranüs artık sizin 12. Evinize giriş yapıyor olacak. Bu bilinçaltı korkularınızı kaygılarınızı daha güçlü bir şekilde duyumsamanızı sağlarken; içinde olduğunuz yapıyı yıkıp, artık kurtulmak arzusunu çok güçlü hissedebileceğinizi görmekteyiz. Fakat Merkür geri hareket ederken, önemli kararlar veremeyeceğiniz gibi, çalışma hayatınızda yapılabilecek olumlu değişimlere konsantre olmak oldukça faydalı olacaktır. Dikkatiniz çabuk dağılabilir ve görevlerinize yetişmek zor olabilir. O yüzden planlarınızı yaparken de gerçekçi kalmanız, üstlerinizle ilişkilerinizi iyi tutabilmeniz açısından önem taşıyor. Ay sonunda gerçekleşecek olan Dolunay sizin 5. Evinizde; içsel bir farkındalık, bir projeye ilişkin bir sürecin netleşmesi, hızlanmaya başlayacak neşeli Nisanı müjdeler nitelikte. İçinizdeki çocuğu çıkarmakta cesaret dilerim.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Uranüs Boğa burcuna bu ay geçiyor sevgili Yengeçler ve siz artık çok daha keyifli sosyal etkileşimler yaşayabileceğiniz, kariyerinizde daha sakin ve stabil olurken; yuvanız yaşadığınız yer konularında daha net hissedeceğiniz döneme başlıyor. Bu sizin kendi yeteneklerinizi ve gücünüzü daha çok ifade etmek isteyeceğiniz; birikimlerinizi ve yatırımlarınızı daha cesur yönetirken, kaynaklarınızı da korumanın önem kazanacağı bir transit anlamına geliyor. Çocuk sahibi olmak isteyen, aşk ne zaman diye merak eden ya da aile kurduğu için kendisine zaman ayıramamaktan şikayet edenler için artık heyecanlı bir faz başlıyor olacak. İletişim gezegeni Merkür; bu ay 9. Evinizde geri hareket ediyor olacak ve sizin kontrolünüzde olmayan olaylarla ilgili, peşin hükümlü olmadan, öğrenmeye açık ve yakın çevre ilişkilerinde yapıcı bir uslup belirlemenizin önemli olacağını anlatıyor. Seyahatlere, yurt dışı ile ilgili kontaklara ve fırsatlara ilişkin kesintiler yaşanabilir, programları yeniden revize etmeniz gerekebilir. Yeteneklerinize ilişkin bir üretime geri dönebilir, yarım kalmış bir işinizi hızlıca tamamlayabilirsiniz. Ay sonunda yaşanacak olan dolunay yuva alanında kutlayabileceğiniz şanslı bir gelişmeye işaret ediyor.

Aslan ve Yükselen Aslan

Mars Boğa burcunda kariyer evinizde ilerlerken sevgili Aslanlar; kariyeriniz ile ilgili çalışmalarınızı hızlandırmanız; yurt dışı kariyer planları yapmanız, basın yayın pazarlama ve reklam çalışmalarına ağırlık vermeniz, belki yeni bir eğitim ya da uzmanlık alanında aksiyon almanız için oldukça olumlu bir görünümdür. Fırsatlarınızı maddi kazanca dönüştürebilmeniz anlamında da şanslı bu etki; Uranüs’ün Boğa burcuna geçişi ile daha da güçleniyor olacak. Uranüs artık değiştirmek istediğiniz çalışma ortamınızı, yaşadığınız yeri ele alacak. İkili ilişkilerde iletişiminizde daha doğrudan ve özgüvenli olacaksınız. Aile olmak anlamında; ruhunuzdaki ebeveyni de gene bu ay itibariyle daha net duyuyor olacaksınız. Düşüncelerinizle otorite konumuna dönüşme yolculuğunuz başlıyor özetle. Ay boyunca Merkür, krediler evinizde geri hareket ediyor olacak. Yatırımlarınız ile ilgili özenli olunması şart. Banka şifrelerinize kartlarınıza karşı kontrollü ve tedbirli olunması gerekebilir. Geçmişe ilişkin; çözülmemiş finansal meselelerinizin de bu ay çözülmesi olasıdır ek olarak. Ay sonunda eğitim iletişim seyahatler evinizde bir dolunay meydana geliyor, Güneş kariyer evinizi aydınlatırken; Martı tatmin ve bastığınız zeminden çok daha emin ve tamamlanmış hissederek kapatmanızı sağlayacak bir etki olacak bu.

Başak ve Yükselen Başak

Martın 20’sine kadar, ilişkiler evinizde parlayan Güneş, aynı zamanda burada geri hareket edecek olan iletişim gezegeni ve sizin yöneticiniz olan Merkür; bu ayın temasının ilişkiler olacağını gösteriyor. Bu enerji, bir ilişkinin ön plana çıkmasını sağlayabilir, işinizle ilgili önemli bir kişi hayatınızda daha çok zaman almaya başlayabilir ve bu sayede, ikinizin de ne konuda düşündüğünüzden emin olma fırsatı yakalıyor olursunuz. Öte yandan ciddi ilişkisi olan Sevgili Başaklar; bu ay geçmiş ilişki sorunlarını da masaya yatırmak durumunda kalabilirsiniz. Ani değişimler getiren Uranüs gezegeni artık, ne düşündüğünüzü çok daha net ve rahat ifade edebileceğiniz,  9. Evinize geçiyor. Çocuklarla ilgili stress azalıyor, ekonomik olarak da dengeyi yakalayabilir hale geliyor olacaksınız. Yurt dışı ile ilgili seyahat, yatırım, gelişim planlarınızı artık organize edebilirsiniz. Sadece Merkür’ün Retro etkisiyle yanlış anlaşılmalara özen göstermek önemli olacaktır. Güneşin krediler yatırımlar evinize geçmesi, Uranüs etkisi ile neşelendiğiniz bu ay; ödemelerinizi de şekillendirmenize destek oluyor. Ay sonunda para evinizde meydana gelecek terazi dolunayında, kotrolünüzde olmayan ve sizi gerçekten yormuş meselelere karşı artık çözüm getirebildiğinizi hissetmeniz mümkündür diyebilirim.

Terazi ve Yükselen Terazi

Sağlık evinizin ön plana çıktığı bir aya giriyorsunuz Sevgili Teraziler. Burcunuz da bir dolunay gerçekleşirken bu ay; Güneş de ay sonunda ikili ilişkiler evinizi aydınlatıyor olacak. Ani değişimler getiren Uranüs gezegeni artık ciddi ilişkiler evinizden çıkıyor ve daha stabil bir siz olmasını kolaylaştıran bu gezegen etkisi; yatırımlarınızla ilgili beklenmedik kararlar alabileceğiniz bir dönemi de başlatıyor olacak. Bütünüyle sosyal çevrenizi ve yaşam tutkunuzu sorgulamanızı, çocuklarınızla ilişkinizi, kendi özgüven ve özdeğer tanımınızı yeniden yapacağınız bir dilim başlıyor. Merkür sağlık evinizde geri hareket ederken, ay boyunca; yapılması gereken tetkikler, operasyonlar, çalışma ortamınızla ya da eğitimlerinizle ilgili trafiğin, çabanın, yazışmaların artacağı bir dönemde olacağınızı anlatıyor. Trafikte dikkatli olmak, kazalardan sakınmak için sakin davranmak da sizler için önemli. Büyük hedeflerin değil, sizin gerçekten neye ihtiyacınız olduğunu tanımlamanız gerekiyor. Ay sonunda burcunuzdaki dolunay çocuk eviniz, projeleriniz ile ilgili olumlu bir evreye gelindiğine ilişkin olumlu bir duyum olarak hissedilebilir. Ekim döneminden bu yana beklediğiniz bir meselenin artık gündeminizi dolduruyor olması muhtemeldir.

Akrep ve Yükselen Akrep

Hazır mısınız Sevgili Akrepler? Karşı burcunuzdaki savaşçı Mars bu ay da ortaklıklar evinizde, ilişkilerinize hız katarken, Uranüs gezegeni de artık Boğa burcuna geçerek, sizin tüm iletişim anlayışınızı ve bireyselliğinizi yeniden yapılandırmaya başlıyor. Bu etki sizin yeni bir yerde yaşamaya karar vermenizi, ikili ilişkilerinizi, içinde bulunduğunuz topluma ilişkin daha farklı bir duruş belirlemenizi sağlayacaktır. Projeler çocuklarla tutkunuzla ilgili evde parlayan Güneş de odaklı bir çalışma temposu belirlemeniz açısından size yardımcı olacak. Merkür’ün projeler, spekülatif yatırımlar evinizde geri hareket edeceği ay boyunca; riskli harcamalardan, finansal kararlardan kaçınmak gerekiyor. Seyahatlerde olası kayıplara karşı özenli olmak, geçmişten gelmesi muhtemel aşk ilişkilerine ise tereddütle yaklaşmak önem arz ediyor. Unutmayın ki, Merkür retrosunda gelen eski sevgili, kalıcı olmayacaktır. Ay sonunda 12. Evinizde gerçekleşecek terazi dolunayı; sizin çalıştığınız ortamla ilgili almayı beklediğiniz bir haberi size getirebilir. Güneşin de sağlık evinizde parlayacağı bu dolunay etkisi altında süper bir rehabilitasyon fazına geçebilir, spiritüel bir disipline vakit ayırabilirsiniz, ya da medya sektöründeyseniz yeni bir projenin duyurusunu yapabilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay

Nostaljik bir ay başlasın Sevgili Yaylar. Güneş yuva kökler aile evinizi aydınlatırken; geçip gidenler, özlenenler Merkür’ün de balık burcunda geri hareket edeceği bu ay hep zihninizde beliriyor olacak. Diğer yandan kariyeriniz ile ilgili gelişmelere yazışmalara, ailede baba figürleri ile önemli konuşmalara, eşinizle ya da yaşadığınız yerde önemli değişimler yaratabilecek olan tekliflere ilişkin konuşmalarda özenle sözcükleri seçmeniz gerekebilir. Ani değişim gezegeni Uranüs artık çocuk evinizden çıkıyor ve sağlık, organizasyon, günlük çalışma evinize giriş yapıyor. Yeni beslenme alışkanlıkları, yeni günlük rutinler ve hobiler ön plana çıkarken, stresle başa çıkmak içinde oldukça yaratıcı önlemler alabileceğinizi söyleyebilirim. Ay sonunda terazi burcunda gerçekleşecek olan dolunayda, sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkileriniz ile ilgili gelişmeler meydana gelebilir, kimlerin hayatınızda kalıp, kimlerin çıkacağına dair düşünebilir ve harekete geçebilirsiniz. Uzun zamandır beklediğiniz bir taşınma planına ilişkin şartlar olgunlaşmış olabilir. Aşk evinize geçecek olan Güneş ile ise, Martta başlayan duygusallığın romantizm ve heyecanla sürebileceğini belirtmek gerek.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Durmak yok Sevgili Oğlaklar; projeler ve gruplar evinizde ilerleyen motivasyon gezegeni, zihinsel süreçlerinizin kalabalıklar içinde hızla devam edeceğini gösteriyor. Ani değişim gezegeni Uranüs ise bu ay yeniden ve bu sefer 2026 senesine kadar kalmak üzere Boğa burcuna geçiş yapıyor. Sizin sosyal çevre ve gruplar içinde aktif temponuzu yükseltiyor olacak. Hayatınızda aşk yoksa aşk, çocuk sahibi olmak istiyorsanız çocuk, size heyecan veren bir yatırımı filizlendirmek istiyorsanız ise gerekli cesareti size taşıyan bir etkidir bu. Bu ay iletişim evinizde geri hareket edecek olan iletişim gezegeni Merkür; hafızanıza oyunlar oynayabilir. Notlarınızı sıkı tutmak, hesapları en az iki kere daha kontrol etmek gerekirken; uzun zamandır görüşmek istediğiniz ancak görüşemediğiniz dostlarla bir araya gelmek açısından da oldukça olumlu bir etkidir. Bir yazı ya da medya projesi ile ilgili gelişmeler yaşanabilir düzenlemeler gerekebilir. Ay sonunda terazi burcunda meydana gelecek dolunay sizin kariyeriniz ile ilgili bir konuda tamam demenizi sağlarken, temponuzun da daha keyifli bir noktaya indiğini hissedebilirsiniz. Ekimden bu yana özellikle uğraş verdiğiniz bir meselenin mutlu sonu; ilaç gibi gelebilir.

Kova ve Yükselen Kova

Yeni bir pencereden hayatı artık izleyeceğiniz döneme hoş geldiniz. Yönetici gezegeniniz Uranüs bu ay boğa burcuna geçerek; sizin kendinizi ortaya koyuş ve gemiyi sürüş biçiminizi değiştiriyor olacak. Aile yuva kökler ile ilgili konularda evin içinde bir mücadele süregiderken, Uranüs ilk etkisini bu anlamda verebilir. Bu Uranüs etkisi altında, evlenebilir, ya da herkesten uzak ve de kafanızı dinleyeceğiniz bir noktaya çekilebilirsiniz. 2026’ya kadar vakit var. Ancak geçtiğimiz Uranüs koç seyahatinde olduğunuz kadar özgür olmayabileceğinizi de gene hatırlatmak isteriz. Çünkü meseleniz, cesaretinizi mutlu olmak için kullanmak olacak. İletişim gezegeni Merkür para evinizde geri hareket ederken, beklenen ödemeleriniz kazançlarınız ile ilgili gelişmeler yaşanabilir, kredileriniz ile ilgili şanssızlıklar yatırımlarınzın yeniden planlanması önemlidir. Duygusal ilişkilerinizde geçmişe özlem duyabilir ve bugün geldiğiniz noktayı sorgulayabilirsiniz. Ay sonunda Terazi burcunda gerçekleşecek olan Terazi dolunayı sizin uzmanlıklar evinizde meydana gelirken, Güneş yetenekler alanınızda parlamaya başlıyor olacak; bir işe verilen deneme süresi tamamlanabilir, Ekimden beri çabaladığınız bir yurt dışı meselesine dair netlik yakalayabilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık

Yeayy !!! İyi ki Doğdunuz Sevgili Balıklar! Güneşin burcunuzda parladığı mart ayı biraz karışık geçebilir ama yönetici gezegeniniz Jüpiter’in öz değerinizi yükselttiği bu sene; artık Uranüs’ün de Boğa burcuna geçişi ile sizin için yepyeni bir dönem başlıyor. Yeteneklerinizi keşfedeceğiniz, sosyal çevreniz ile ilgili trafiğin yükseleceği, kardeşler ya da aile üyelerine ilişkin önemli gelişmelerin meydana geleceği bir zaman dilimi bu. Sözlenebilir, evlenebilirsiniz. Hukuksal süreçleriniz hız kazanabilir. Eğitimler alabilirsiniz. Fark edilme arzunuz, yeteneklerinizi ortaya koyma isteğiniz güçleniyor. Ancak burcunuzda geri hareket edecek olan Merkür; iletişimde dikkatli olmanız konusunda oldukça uyarıcı, kararlarınızı verirken iki kere düşünmeniz gerekebilir. Her şeyin çok hızlı olmasını isteyebilirsiniz ama süreçler ağır akabilir. Ay sonunda Terazi burcunda gerçekleşecek dolunay; Ekimden bu yana sağlığınız ile ilgili beklenen haberlerin gelmesi açısından önemlidir. Sezgilerinizin güçleneceği ve bir krizi sonlandırmak açısından atılması gereken adımın ne olduğuna da gene karar verebilirsiniz. Güneş para evinizde parlamaya başlarken; Retro ertesinde hızla çalışmaya başlamanızı öneririm.

EMİRE TUĞÇE AKARLAR

Uzman Astrolog

https://sorumgeldi.com/emire-tugce-akarlar

Instagram: @emrtgc_astroloji

Danışmanlık almak için;

İletişim: tugce.akarlar@gmail.com

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI