Ana SayfaYaşamMatthew McConaughey'den Daha İyi Hissetmek İçin 4 Öneri

Matthew McConaughey’den Daha İyi Hissetmek İçin 4 Öneri

Sadece oyunculuğu, başarısı ve seksapeli değil; son dönemde yazdığı New York Times bestseller’ı Greenlights ile de çok konuşulan Matthew McConaughey’den öz farkındalık ve daha iyi hissetmek için öneriler almaya ne dersiniz? İşte Oscar ödüllü oyuncudan basit ama etkili öneriler…

Programını mutlaka liste olarak tutuyor

Tabii ki durumun son dönemde çok satan bir kitap yazmasıyla alakası yok. "Liste yapmayı seviyorum" diyen McConaughey kendisini iş yaşamında organize tutmak için liste tutuyor. Ayrıca araya "öğle yemeğinde karını öp" gibi eğlenceli maddeler de koyan McConaughey; meditasyondan kaslarını esnetmeye kadar her detayı listeliyor ve "haftalık takvivimin ne olduğunu görünce mutlu oluyorum" diyor. 

Güne Başlamadan Önce Kendisini Dinliyor

"Sabahları kendimle biraz zaman geçirmem önemli." diyen McConaughey sosyal medya ya da e-postaları kontrol edip dikkati dağılmadan önce 5 ya da 10 dakika için bile olsa kendisini dinlediğini söylüyor.

İnanca Yaslanıyor

Manevi değerlere sahip olmaktan mutlu olduğunu söyleyen McConaughey; bunun herkes için din demek olmadığının altını çiziyor. Sizin için güç veren inanç doğa olabilir ve bu duygu sakin kalmanıza yardımcı olabilir. 

Her Şeyi Bir Perspektife Oturtuyor. 

Bazen, büyük resmi görmek için görsel bir anımsatıcı gerekir. İşte McConaughey'in özellikle zor bir gün geçirdiği zaman için yaptığı numara: Google Earth'ü yukarı çekiyor, galaksiye yakınlaştırıyor ve evrenin kendisiyle kıyaslandığında ne kadar büyük olduğunu düşünmesi birkaç dakika sürüyor. "Bu dönen gezegende küçük bir benliğim" diyen McConaughey ekliyor; "Tabii ki bu dünyadaki sorunları önemsemediğim anlamına gelmiyor ancak bu bakış açısı duygusu; hayatın büyük düzeninde en önemli şeyin ne olduğunu ve nasıl ilerlemeniz gerektiğini anlamanıza yardımcı olabilir." 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI