Ana SayfaGüzellikMBFWI Defilelerinden İlhamla İlkbahar/Yaz 2020 Makyaj Trendleri Raporu

MBFWI Defilelerinden İlhamla İlkbahar/Yaz 2020 Makyaj Trendleri Raporu

MBFWI defileleri, İlkbahar/Yaz 2020  makyaj trendlerine dair de pek çok ipucu veriyor. İşte moda haftasının güzellik raporu…

Pioneering Designers I: Futuristiklover, Mehmet Emiroğlu, Şebnur Günay

Pioneering Designers I kapsamında gerçekleşen Futuristiklover, Mehmet Emiroğlu ve Şebnur Günay’ın İlkbahar/Yaz 2020 defilelerinde makyaj görünümünde gözü çerçeveleyen taş görünümüyle renkli farlar tercih edildi. Siyah eyeliner, renkli farlar ve taşlarla göz çerçevelenirken cilt çoğunlukla çıplak bırakıldı. Hafif dokunuşlarla kapatıcı uygulanan cildin üzerine doğal tonlarda allık kullanıldı.

Ceren Ocak

Ceren Ocak İlkbahar/Yaz 2020 defile makyajında tek gözün altından başlayıp gözü çerçeveleyen eyeliner ön plandaydı. Cat eye görünümü oluşturulan gözlere ise ışıltılı bir ten makyajı ve doğal tonlarda bir allık eşlik etti.

New Gen by İMA

New Gen by İMA İlkbahar/Yaz 2020 defilesinin makyaj görünümüne ise keskin çizgiler ve grafik tasarımlar hakim. Göz kapağının üzerine çizilen renkli yatay çizgilere dağınık ve buğulu kızarık dudak görünümü eşlik ediyor. Ten makyajı ise yok denecek kadar hafif tutuldu.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI